Sidan innehåller annonslänkar
AMD

AMD Ryzen 5 5600 / 6 core / 12 threads / 4.4 GHz

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

AMD Ryzen 9 5900XOBS! Kylare ingår ej.OBS! Läs nedan inför köp!För att kunna använda denna CPU vid släpp krävs det att du har ett B550 eller X570 moderkort och att detta är försedd med senaste BIOS som finns Ska du köpa ett nytt moderkort så rekommenderar vi er att titta på ett moderkort med BIOS Flashback, då krävs det inte en äldre CPU för att genomföra en BIOS-uppdatering i efterhand.

Detta då vi ej kan garantera att moderkort på lager kommer fungera direkt ur lådan.Bli ostoppbar med hastigheten hos världens bästa processorer för stationära datorer. AMD Ryzen 5000-serien av processorer levererar ultimat prestanda, vare sig du spelar de senaste spelen, designar nästa skyskrapa eller tuggar vetenskapliga data.

Med AMD Ryzen är du alltid i ledning.Prestanda du förtjänarAMD Ryzen 5000-serien för stationära datorer drar runt de mest krävande spelen och krossar flertrådade uppgifter som 3D, videorendering och kompilering. Med upp till 16 kärnor, 32 trådar, boostfrekvenser på 4,9 GHz och 72 MB cache levererar AMD Ryzen 5000-serien prestanda som förändrar spelplanen.Vinn med den senaste teknikenSpela med självförtroende.

AMD Ryzen 5000-serien för stationära datorer levererar oöverträffad prestanda och rykande färska tekniker, inklusive Precision Boost 2 och Precision Boost Overdrive. Vill du ha mer? Få maximal bandbredd för grafikkort och lagring med PCIe 4.0.

AMD Ryzen fortsätter också traditionen att vara kyliga även under press, tack vare exceptionell prestanda per watt och 7 nm-arkitektur.Det ultimata byggetAtt konfigurera och anpassa din rigg har aldrig varit enklare. AMD Ryzen 5000-serien av processorer för skrivbordet kan användas med ett moderkort i AMD 500-serien efter en enkel BIOS-uppdatering.

De är också redo att bli trimmade via Ryzen Master. Vill du komma in i spelen snabbare? Ladda ned AMD StoreMI för att få hårddisklagring med SSD-hastighet. .

AMD från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
ASUS TUF GAMING B550 PRO

AMD från ASUS

Visa produkter inom AMD från ASUS.
MSI MPG B550 GAMING PLUS

AMD från MSI

Se produkter inom AMD från MSI.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024