Sidan innehåller annonslänkar
AMD

AMD Ryzen 5 5500 / 6 core / 12 threads / 4.2 GHz

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Seriöst "Zen 3" högupplöst spelande1Ta dig an de mest krävande spelen med AMD RyzenTM 5 5500. Spela enkelt toppspel med 6 kärnor, 12 trådar, boostklockor på upp till 4,3 GHz2 och 19 MB total cache.De senaste teknikerna från AMDAlla AMD RyzenTM-tekniker utformade för att höja din dators processorkraft inklusive Precision Boost 2 och Precision Boost Overdrive3.Bygg med självförtroendeDessa processorer är inte bara redo för drop-in på AMD 500, 400 och utvalda moderkort i 300*-serien med en enkel BIOS-uppdatering, du kan enkelt justera och trimma din processor med AMD RyzenTM Master och AMD StoreMI.*Vissa moderkort kan kräva BIOS-uppdatering baserat på tillverknings- eller inköpsdatum.AMD Wraith Stealth Cooler ingårAMD Wraith Stealth-kylaren är kall, tyst och låg profilInformationen häri är endast avsedd för informationsändamål och kan ändras utan föregående meddelande.

Tidslinjer, roadmaps och/eller produktsläppningsdatum som visas här är endast planer och kan komma att ändras. "Zen3" är ett kodnamn för AMD-arkitekturer och är inte produktnamn.

GD-122Max boosts för AMD Ryzen-processorer är den maximala frekvens som kan uppnås av en enda kärna på processorn som kör en kraftig sinlge-threaded arbetsbelastning. Max boost kommer att variera beroende på flera faktorer, inklusive men inte begränsat till termisk pasta; kylning av systemet; moderkortsdesign och BIOS; den senaste drivrutinen för AMD-chipset; och den senaste OS-uppdateringen.

GD-150Precision Boost Overdrive kräver en AMD Ryzen Threadripper eller en Ryzen 3000/4000/5000-serie stationär processor och ett kompatibelt moderkort. AMD Ryzen 3400G- och 3200G-seriens processorer är inte kompatibla.

Eftersom Precision Boost Overdrive i förbyggda OEM-datorsystem kommer att variera beroende på PC-tillverkarens inställningar. Kontrollera med PC-tillverkaren innan du köper.

GD-179©2022 Advanced Micro Devices Inc. Alla rättigheter reserverade.

AMD, AMD-pillogotypen, Ryzen och kombinationer därav är varumärken som tillhör Advanced Micro Devices, Inc. Andra produktnamn som används i publikationen är endast för identifieringsändamål och kan vara varumärken som tillhör sina respektive företag. .

AMD från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
ASUS TUF GAMING B550 PRO

AMD från ASUS

Utforska allt inom AMD från ASUS.
Upp till 3% rabatt
MSI MPG X670E CARBON WIFI

AMD från MSI

Visa produkter inom AMD från MSI.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024