Sidan innehåller annonslänkar
AMD

AMD Ryzen 5 4600G / 6 Cores / 12 Threads / 3.7 Ghz

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dominera 1080p-spel direktFå processorn med ultrasnabb respons och kraftfull prestanda för spel och produktivitet med Radeon-grafik på chipet, AMD Ryzen 5 4600GDe bästa teknikerna från AMDAlla processorer i AMD Ryzen 4000-serien kommer med hela sviten av AMD Ryzen-tekniker som är utformade för att höja din dators processorkraft inklusive Precision Boost 2 och Precision Boost OverdriveBygg med självförtroendeDessa processorer är inte bara klara för drop-in på moderkort i AMD 500-, 400- och 300-serien med en enkel BIOS-uppdatering, du kan enkelt justera och ställa in din processor med AMD Ryzen Master och AMD StoreMIAMD Wraith Stealth Cooler ingårAMD Wraith Stealth-kylaren är sval, tyst och låg profil .

AMD från andra varumärken

Upp till 7% rabatt
ASUS PRIME X670-P-CSM

AMD från ASUS

Utforska allt inom AMD från ASUS.
MSI MPG B550 GAMING PLUS

AMD från MSI

Missa inga bra priser på AMD från MSI.

Se gärna också

AMD Ryzen 5 7600X / 6 Cores / 12 Threads / 4.7 Ghz

AMD Ryzen 7000 SeriesVälkommen till den nya eran av prestanda. AMD Ryzen 7000-serien presenterar hastigheten "Zen 4" för gamers och kreatörer med ren kraft för att tackla alla spel eller arbetsflöden på den digitala lekplatsen. Världens mest avancerade PC-processor för spelare och kreatörer utökar AMDs prestandaledarskap för att driva din PC.Ändra hur du spelarNär din dator har världens mest avancerade stationära processor för gamers kan du fokusera på det som verkligen betyder något: att vinna på det digitala slagfältet. Oavsett om du spelar de senaste titlarna eller väljer att spela en klassiker är AMD Ryzen™ 7000-seriens processorer ett kraftpaket för spel, med högpresterande "Zen 4"-kärnor. Med upp till 16 kärnor, 32 trådar, boostklockor på upp till 5,7 GHz2 och upp till 80 MB cache levererar AMD Ryzen 7000-seriens processorer revolutionerande prestanda.De senaste teknologiernaOavsett om du 3D-renderar en högpolyscen, exporterar massiva videofiler eller visualiserar en arkitektonisk dröm är AMD Ryzen™ 7000-seriens processorer byggda för att jobba snabbt. Med tidsbesparande anslutningar som PCIe® 5.0-lagringsstöd, ultrasnabbt WiFi® 6E, AMD EXPO™-teknik, upp till 32 bearbetningstrådar och dedikerade videoacceleratorer, höjer din upplevelse med AMD Ryzen 7000-seriens processorer.Precision Boost 2Precision Boost 2 höjer automatiskt processorfrekvenserna för superladdad prestanda när du behöver det mest.Precision Boost OverdrivePrecision Boost Overdrive använder ditt moderkorts robusta design för att öka klockhastigheterna högre och längre och låter dig överklocka med en knapptryckning.Upplåst för överklockningJustera och finjustera din AMD Ryzen-processor för personlig prestanda med det robusta AMD Ryzen Master-verktyget.Framtiden för Ryzen™-processorerFå snabb "Zen 4"-prestanda med AMD Socket AM5-moderkort.De helt nya processorerna i AMD Ryzen 7000-serien är packade med toppmodern teknik för en enkelt modern dator. Höjdpunkter inkluderar höghastighets-DDR5-minne, PCIe® 5.0-stöd, AMD EXPO™ one-touch minnesöverklockning och hypereffektiv 5nm-tillverkning. Sätt ett AMD Socket AM5-moderkort i hjärtat av din rigg för att dominera de spel du älskar idag och imorgon. Om din dator behöver de senaste och bästa funktionerna måste du ha AMD Ryzen™-processorer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024