Sidan innehåller annonslänkar

Dräger Alcotest 6000 Alkomätare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Professionell alkotest för att utföra tester inom regelverk för t.ex. företagshälsovård, HR eller där man utför alkotest på annan person.

Mätaren levererar extremt tillförlitliga mätresultat och är godkänd enligt EU-standarderna EN16280 och EN15964. Tillverkad med hög kvalitetskontroll i Tyskland.

Med hygieniskt utformade och paketerade munstycken samt en mängd olika typer av provtagningar. Utöver ett blåstest kan man även använda s.k.

snifftest, där man detekterar eventuell alkohol i omgivningsluften, vilken är användbart på personer som inte är samarbetsvilliga. Kan även användas för passiv testning av t.ex.

medvetslösa personer. Med inbyggd minnesfunktion, som lagrar de 100 senast utförda testerna. .

Se gärna också

Alcosense Munstycken Pro 25-pack

Professionella munstycken för Alcosense Excel (49028), Pro (49029) och Ultra. Följer EN16280. Perfekt om alkotestaren används fler än en gång per dygn. 25-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024