Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu Sq 2, White/Cream Gold, WW

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LADDA MINDREMed upp till 11 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 26 timmar i GPS-läge, behöver du inte ta av din klocka varje natt för att ladda. Det innebär att du kan följa din hälsa och välbefinnande dygnet runt.SNYGG DESIGNVår smartwatch Venu Sq 2 har en snygg design som passar alla kläder och tillfällen och du kan även skapa din egen design med Your Watch.

Your Way. Med den ljusstarka AMOLED-skärmen och “alltid påslagen”-läget ser du allt med ett ögonkast.FRAMTAGEN FÖR ATT BÄRAS DYGNET RUNTFör att kunna följa dig i din aktiva livsstil har denna smartwatch ett tåligt glas av typ Corning® Gorilla® Glass 3, en lättvikts aluminiuminfattning och ett bekvämt silikonband.PULSMÄTNING VID HANDLEDENDenna smartklocka mäter din puls1 flera gånger i sekunden och meddelar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du anstränger dig under aktiviteter, även då du simmar.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™Se kroppens energinivåer under dagen så att du vet när kroppen är laddad och redo för en aktivitet, eller trött och behöver ladda om med en vilsam sömn.SÖMNREGISTRERING OCH SÖMNRESULTATFörstå hur din kropp återhämtar sig med vår förbättrade funktion för sömnregistrering. När du vaknar får du ett sömnresultat, en sammanställning av dina sömnstadier, pulsoximetri2 och andning, tillsammans med detaljerad information för bättre sömnkvalitet1.STRESSÖVERVAKNINGSe om du har en lugn, balanserad eller stressig dag med kontinuerlig registrering av din hälsa.

Avslappningspåminnelser påminner dig även om att utföra en kort andningsövning när din smartklocka upptäcker stress.HEALTH SNAPSHOT™Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet pulsoximetri, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via appen Garmin Connect™ på din kompatibla smartphone.HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNORAnvänd appen Garmin Connect för smarta enheter för att ha koll på din menstruationscykel eller graviditet.

Logga symtom, få tränings- och kostutbildning och ännu mera. Du kan till och med se och logga information på handleden med appen för hälsoregistrering för kvinnor.PULSE OX-SENSORMed pulsoximetrisensorn2 mäts syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att visa hur väl kroppen absorberar syre.METABOLISK ÅLDERDenna funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent3 för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är.

Och du kan få tips om hur du sänker din Metabolisk ålder.AVSLAPPNANDE ANDNINGNär du vill slappna av eller vara extra fokuserad kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.VÄTSKEKONTROLLLogga ditt dagliga vätskeintag som en påminnelse om att dricka ordentligt. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.REGISTRERA DIN ANDNINGSe hur du andas under dagen, i sömnen och under Andningsövningar och yogaaktiviteter.INBYGGDA SPORTAPPARRegistrera alla sätt som du är aktiv på med 25 förinstallerade appar för utomhussporter där GPS används samt inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf, HIIT (högintensiv intervallträning), tennis och mycket mer.FÖRINSTALLERADE TRÄNINGSPASSLåt din träningsklocka sköta planeringen.

Med hjälp av de förinstallerade konditions-, styrke-, yoga-, HIIT- och pilatespassen kan du fokusera på själva träningen. Hämta fler träningspass kostnadsfritt via appen Garmin Connect.SKAPA TRÄNINGSPASSVälja bland fler än 1 600 övningar för att skapa egna träningspass i Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.

Hämta dem sedan till din smartwatch.HIIT-PASSAnvänd den här aktivitetsprofilen med olika timers för att träna och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.GARMIN COACHFå en personlig löptränare på handleden som helt utan extra kostnad hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton.REGISTRERA DIN TRÄNINGVenu Sq 2 registrerar dina steg, intensiva minuter, kalorier som förbränts och mycket mer.

Du kan även synkronisera dessa data från fler Garmin smartwatches med hjälp av appen Garmin Connect.INTENSIVA MINUTERHåll koll på dina måttliga och intensiva aktivitetsminuter, och se när du har tjänat in dem under dagen och under vilken aktivitet. Du kan också lägga till dem som ett infofält på klockan för att visa dem under schemalagda aktiviteter.SMARTAVISERINGARTa emot e-post, sms och aviseringar direkt på kl .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024