Garmin Edge 130 Plus Bundle Cykeldator - Svart

Jämför produkt Garmin Edge 130 Plus Bundle Cykeldator - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Edge 130 Plus Bundle Cykeldator - Svart i kategorin Aktivitetsarmband Pulsklocka här hos oss.

Produktinformation

Boosta din prestationPå Garmin Connect™, och även andra som TrainingPeaks®, kan du synkronisera träningspass från ditt konto, direkt till din Edge-enhet. Det låter dig se kommande träningar och börja ett relevant träningspass på ett smidigt sätt.

Via din Edge-enhet kan du även få hjälp att förbättra konditionen med dynamisk prestationsinformation som VO2 max, puls⁴ och mycket mer.För extra koll kan du registrera episka detaljer under varje cykeltur med nya mountainbikemått som antal hopp, hoppavstånd och tid i luften. Edge 130 Plus visar även automatiskt den återstående stigningen och lutningen när du cyklar i uppförsbacke längs en rutt eller bana.

På så sätt kan du bedöma din ansträngning och se hur långt det är kvar.Hitta rättEdge 130 Plus använder flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS. En inbyggd höjdmätare visar också hur högt du har cyklat.

För att hålla dig på rätt spår får du tillgång till svängaviseringar och en spårningskarta så att du ser var du har varit och vart du är på väg. I slutet av cykelturen kan Edge 130 Plus till och med leda dig tillbaka till startplatsen.Genom att para ihop din Edge 130 Plus med bakradar och lampor från Varia så ser du till att du både ser och syns bra.

Om du råkar ut för en olycka¹ skickas automatiskt din plats till förinställda nödsituationskontakter.Koppla upp digDu har möjlighet att ta emot sms och aviseringar direkt på Edge när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan även hämta anpassade datafält från Connect IQ om du vill se mer statistik med ett snabbt ögonkast.

Genom appen Garmin connect kan du koppla upp dig och tävla, och dela med dig av dina vinster på sociala medier.¹ När den paras ihop med en kompatibel smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.² När den paras ihop med en kompatibel smartphone.³ Batterilivslängden kan variera beroende på hur enheten används.⁴ När den är ihopparad med kompatibla sensorer. .

Se även andra produkter från Aktivitetsarmband Pulsklocka

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter