Fitbit Versa 4 - Waterfall Blue/Platinum

Jämför produkt Fitbit Versa 4 - Waterfall Blue/Platinum online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fitbit Versa 4 - Waterfall Blue/Platinum i kategorin Aktivitetsarmband Pulsklocka här hos oss.

Produktinformation

Få bättre träningsresultat med Versa 4 + Premium. Den här lätta, bekväma och smarta träningsklockan kommer med Dagsform, Active Zone Minutes, 40+ träningslägen, inbyggd GPS och mer – direkt på handleden.TRÄNING OCH AKTIVITETDAGSFORM (PREMIUM)Optimera din träningsrutin med Dagsform som visar om du är redo för träning eller bör fokusera på återhämtning.

Du får ett personligt aktivitetsmål för dagen plus rekommenderade pass för träning eller återhämtning baserat på din dagsform.ACTIVE ZONE MINUTESTjäna in fler Active Zone Minutes i målpulszonerna fettförbränning, kondition och peak. Få full koll på dina prestationer i realtid när du ser vilken pulszon du är i och hintas med en lätt vibration varje gång du byter från en zon till en annan så att du kan träna mer målinriktat.

Du ser hur dina ansträngningar ger resultat och om du får ihop 150 minuter medelintensiv eller 75 minuter högintensiv aktivitet per vecka enligt WHOs rekommendation.INBYGGD GPSLämna mobilen hemma och se tempo och sträcka i realtid med den inbyggda GPSen under utomhusaktiviteter som löprundor, cykelturer, vandringar och mer.KARTA ÖVER TRÄNINGSINTENSITETKolla i Fitbit-appen efter en utomhusaktivitet och se tempo, sträcka och pulszoner under rutten, var du tog i mer och vad du kan förbättra.40+ TRÄNINGSLÄGENRegistrerar fler träningspass än någonsin tidigare – från styrka och HIIT till löpning och SUP – direkt på Versa 4. Du kan även se din statistik på handleden och följa dina prestationer i realtid.REGISTRERAR ALL DAGLIG AKTIVITETSe hur varje del av din dag påverkar din hälsa och träning med Versa 4.

Allt från steg, sträcka, Active Zone Minutes och kaloriförbränning.PERSONLIGA PÅMINNELSERFå peppen du behöver för att nå dina mål med personliga påminnelser om att röra på dig, följa ditt sovschema och mer därtill.VATTENTÅLIGFitbit Versa 4 är vattentålig ned till 50 meter så du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden och mer därtill.SMARTA FUNKTIONERSAMTALS-, MEDDELANDE-, OCH APPAVISERINGARAldrig mera missade samtal, meddelanden eller kalenderhändelser med Versa 4, som även visar appavsieringar. Tillgängligt när mobilen är i närheten.SNABBSVARSvara enkelt på meddelanden på språng genom att skicka snabba text- eller röstsvar från handleden.

Tillgängligt när mobilen är i närheten; snabba text- och röstsvar endast på Android.INBYGGD RÖSTASSISTENTAnvänd inbyggda Amazon Alexa för att få nyheter och väder, ställa in påminnelser om läggdags och alarm, styra ditt smarta hem och mer – bara genom att prata med din klocka.*APPEN HITTA MIN TELEFONHittar du inte telefonen? Lokalisera en telefon på villovägar direkt från handleden med den inbyggda appen Hitta min telefon på din Fitbit-smartklocka. Du behöver bara trycka för att aktivera ett alarm så ringer och vibrerar din telefon tills du hittar den.

Fitbits mobilapp måste vara igång och uppkopplad till din smartphone.FITBIT PAYLadda upp dina betalkort i din Wallet i Fitbit-appen. Därefter kan du använda Versa 4 för att betala på språng i butiker och annat.

Se tillgängliga banker på fitbit.com/se/fitbit-pay/banks.*ALLTID PÅ-LÄGESe träningsstatistik i realtid och ha koll på tiden med ett ögonkast – även om du har händerna fulla. Stäng av läget när du vill.

Alltid på-läget kräver mer frekvent laddning.*TELEFONKOMPATIBILITETVersa 4 är kompatibel med de vanligaste telefonerna och surfplattorna som har den senaste versionen av Android och iOS. Besök Fitbit.com/devices för mer information.SÖMNFUNKTIONERSÖMNPROFIL (PREMIUM)Få koll på hur du sover med en månatlig utvärdering av 10 viktiga sömnfaktorer.

Du får se vilket av de sex olika sömndjuren som matchar dig och hur du kan göra för att få bättre nattvila.SÖMNSTADIER OCH SÖMNBETYGFå reda på hur en bättre vila – genom att se tiden du spenderar i sovstadierna lätt, djup och REM – kan ge dig mer träningsenergi. Och få en bättre bild av hur du sover med din dagliga Sömnpoäng.SÖMNPOÄNG I DETALJ (PREMIUM)Lär dig vilka delar av din sömn du behöver förbättra med en mer detaljerad sömnpoäng som inkluderar hur länge, djupt och återhämtande du sovit.

Ju mer du vet om dina nätter, desto lättare är det att ta sig an dagen och få ut mer av din träning.SMART VÄCKNINGVakna upp mer utvilad och pigg och redo för din dagliga träning med Smart väckning. Det smarta alarmet väcker dig under det mest optimala sömnstadiet inom 30 minuter före den inställda tiden.AVANCERADE SÖMNVERKTYG (PREMIUM)Sov bättre när du vet mer om hur bra och hur länge du sover.

Ta dig sedan till mer vilsamma nätter – och energifyllda dagar – med din Sömnprofil och en samling sömnljud och guidade meditationer.*SOVLÄGEAnvänd sovläget för att sova utan avbrott. Det tystar aviseringar från mobilen och hindrar skärmen från att tändas under natten.

Produkter från kända varumärken
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter