Sidan innehåller annonslänkar

Fitbit Versa 3 - Black

Jämför produkt Fitbit Versa 3 - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fitbit Versa 3 - Black i kategorin Aktivitetsarmband Pulsklocka här hos oss.

Produktinformation

Lär känna Fitbit Versa 3, smartklockan för träning och hälsa med inbyggd GPS, Active Zone Minutes, fler än 20 träningslägen och musikupplevelser som håller motivationen på topp.Träning och HälsaINBYGGD GPSLämna mobilen hemma och använd den inbyggda GPSen för att se tempo och sträcka under t.ex. löpning, vandring och cykling utomhus.

Se sen en karta över rutten i Fitbit-appen. Batteritid i upp till 5 timmar med aktiv GPS.KARTA ÖVER TRÄNINGSINTENSITET - ENDAST I APPENEfter en utomhusträning ser du en karta över träningsintensitet i Fitbit-appen och får reda på vilka pulszoner du befunnit dig i och när under passet.REGISTRERAR ALL DAGLIG AKTIVITETFitbit Versa 3 registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du kan följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.VATTENTÅLIG NED TILL 50 MFitbit Versa 3 är vattentålig ned till 50 meter vilket innebär att du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden och mer därtill.PULSMÄTNINGMät pulsen dygnet runt med Fitbits förbättrade PurePulse 2.0 som ger en mer exakt mätning av puls och kaloriförbränning så att du kan optimera din träning, få koll på din vilopuls över tid och se konditionsstatus i Fitbit-appen.ACTIVE ZONE MINUTESActive Zone Minutes använder din vilopuls som riktmärke för att mäta hur länge du är i dina målpulszoner under träningen.

Du ser hur dina aktiviteter bidrar och om du når rekommendationen från American Heart Association om 150 minuter medelintensiv aktivitet eller 75 minuter högintensiv aktivitet per vecka.KONDITIONSNIVÅFå en bättre förståelse för din konditionsnivå och lär dig hur du kan förbättra den över tid med en personlig konditionsstatus.TRÄNINGSLÄGENVälj mellan fler än 20 träningslägen för att sätta mål och få statistik i realtid under din träning.PERSONLIGA PÅMINNELSERFå peppen du behöver för att nå dina mål med personliga påminnelser om att röra på dig, följa ditt sovschema och mer därtill.KVINNOHÄLSALär känna din kropp bättre genom att använda din klocka och Fitbit-appen för att logga mens, symtom och upptäcka mönster i din cykel. Funktionen ska inte användas som preventivmedel eller för andra medicinska syften.

Fitbit varken garanterar eller ansvarar för att funktionen kan användas för att uppnå särskilda resultat. Funktionen kanske inte exakt förutspår dina menscykler eller annan relaterad information.

Funktionen är endast tänkt att hjälpa användaren att få en överblick och hålla koll på viss information.GUIDADE ANDNINGSÖVNINGARHitta stunder av ro under dagen med 2 eller 5 minuter långa guidade andningsövningar som anpassas efter din puls.SmartMUSIKUPPLEVELSELagra och spela upp musik och podcaster plus anslut och styr Spotify och Deezer från handleden. Prenumeration krävs för musiktjänster; finns inte i alla länder.INBYGGD RÖSTASSISTENTAnvänd Google Assistent för att kolla nyheter och väder, ställa in alarm och påminnelser om läggdags, styra ditt smarta hem och mer därtill -– bara genom att prata med din klocka.*Röstassistent-tjänster och andra funktioner kan variera, läs mer på fitbit.com/voice.FITBIT PAYLägg till dina bankkort i Wallet i Fitbit-appen och använd Versa 3 för att göra betalningar på språng.Tillgängliga banker finns på fitbit.com/fitbit-pay/banksAVISERINGARFå aviseringar om samtal, meddelanden, kalenderhändelser och från appar såsom Gmail, WhatsApp och Facebook.

Du kan skicka snabbsvar och röstsvar direkt från handleden. Fungerar när din mobil är i närheten – snabbsvar och röstsvar gäller endast Android.APPAR PÅ DIN HANDLEDLadda hem hundratals appar för träning och annat roligt – allt från Uber och Aftonbladet till Spotify och vädret.SömnSÖMNSTADIER OCH SÖMNBETYGSe hur länge du befinner dig i sömnstadierna lätt, djup och REM och få ett dagligt sömnbetyg för att bättre förstå hur du sover om nätterna.SMART VÄCKNINGVakna mer utvilad och pigg med alarmfunktionen Smart väckning som väcker dig i det mest optimala sömnstadiet inom 30 minuter före den inställda tiden.SOVLÄGESov ostört med sovläget för att tysta mobilaviseringar och hindra skärmen från att aktiveras under natten.

Sätt ett schema direkt på din handled för att automatiskt aktivera sovläget.STÖR INTE-LÄGEAnvänd stör inte-läget när du under dagen vill tysta aviseringar om samtal, meddelanden, kalenderhändelser och från appar.Design och merALLTID PÅ-LÄGEMed ett snabbt ögonkast har du full koll på träningsstatistik i realtid och tiden, även med händerna fulla. Du kan när som helst stänga av läget.

Alltid på-läget kräver mer frekvent laddning.MER ÄN 6 DAGARS BATTERITIDEn dag varar i 24 timmar. Det ska så klart din smartklocka också göra.

Se även andra produkter från Aktivitetsarmband Pulsklocka

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter