Fitbit Sense 2 - Blue Mist/Soft Gold

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fitbit Sense 2Fitbit Sense 2 är den perfekta smartklockan för dig som vill ha en stressfri vardag, sova bättre och leva ett mer hälsosamt liv. Smartklockan hjälper dig att identifiera stress och ger dig även verktyg för att hantera den.

Genom en utförlig sömnanalys och en sömnprofil lär du dig mer om din sömn och hur du kan förbättrar den. Med smartklockan kan du hålla koll på viktiga hälsovärden och ta bättre beslut kring ditt välmående.

Sense 2 har dessutom avancerad aktivitetsregistrering, många smarta funktioner och kommer med 6 månaders medlemskap i Fitbit Premium. Med sin slimmade och bekväma design blir den perfekt att ha på sig varje dag.Highlights• Pulsmätning dygnet runt• Hälsospårning• Stresshantering• Upp till 6 dagars batteritid• Bekväm & slimmad designVattentåligSense 2 är vattentålig ned till 50 meter vilket innebär att du kan använda den i bassängen, på stranden och i regnet.SömnfunktionerFörbättra sömnen och få mer energi under dagen med Sense 2 + Premium.

Registrera hur du sover om nätterna och få koll på hur länge du varit i sömnstadierna djup, lätt och REM. Kolla därefter din Sömnprofil, en rapport som analyserar dina sömnmönster och trender de senaste 30 dagarna, och få personlig vägledning för bättre vila.

Du kan även ställa in skärmen så att den förblir mörk om natten och ställa in ett vibrerande alarm som försiktigt väcker dig i ett optimalt sömnstadium.SömnprofilFå koll på hur du sover med en månatlig utvärdering av 10 viktiga sömnfaktorer. Du får se vilket av de sex olika Sömndjuren som matchar dig och hur du kan göra för att få bättre nattvila.HälsorapportLär känna din kropp bättre med Hälsorapporten i Fitbit-appen.

Där kan du följa din andningsfrekvens, vilopuls, pulsvariation, SpO2 och hudtemperatur. Ha koll på senaste veckans trend – eller de senaste 90 dagarna med Premium– och använd dessa data för att upptäcka förändringar i ditt välbefinnande.Slimmad och bekväm designSense 2 är designad för att kännas som en naturlig del på din handled.

Den är smal och elegant med ett nytt armbandsfäste som gör den mer bekväm att bära varje dag. Den mjuka färgpaletten med inspiration från naturen är trendig och moderiktig.

Kännas som en naturlig del på din handled och är både ledig och elegant i ett. Den är smal och elegant med ett nytt armbandsfäste som gör den mer bekväm att bära varje dag.Syremättnad (SpO2)Registrera SpO2, syremättnaden i ditt blod, och få indikationer på eventuella viktiga förändringar i din välmående.Inbyggd röstassistentAnvänd inbyggda Amazon Alexa för att få nyheter och väder, ställa in påminnelser om läggdags och alarm, styra ditt smarta hem och mer bara genom att prata med din klocka.

Tillgång till röstassistent-tjänster kan variera, läs mer på fitbit.com/se/voiceData av kroppens respons under dagenMed en cEDA-sensor kan du upptäcka tecken på stress, upprymdhet, effekt av koffein och mer. Över tid kan du lära känna vad som triggar din stress och hantera den i stunden.40+ träningslägenOavsett om du åker skidor, golfar eller paddlar SUP kan Sense 2 spåra fler sporter än någon annan Fitbit - och visa all statistik i realtid.Verktyg för stresshanteringAnvänd verktygen på enheten och i appen för att registrera och hantera stress över tid, se hur humör och stress hänger samman, få guidade mindfulness-övningar och mer.DagsformOptimera din träningsrutin med Dagsform som visar om du är redo för träning eller bör fokusera på återhämtning.Registrerar alla dagliga aktiviteterSe hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Sense 2 registrar all daglig aktivitet såsom steg, sträcka, trappor, förbrända kalorier och Active Zone Minutes.Mer än 6 dagars batteritidMed en lång batteritid kan Sense 2 registrera all din hälso- och träningsstatistik i mer än 6 dagar utan att du behöver pausa för att ladda. Varierar efter användning och andra faktorer, upp till 12 timmar med påslagen GPS.Logga humörBli mer medveten om dina känslor så att du kan göra mer av sådant som gör dig glad.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024