Sidan innehåller annonslänkar

Adapter USB 2.0 till USB 3.0 Intern


Beställ Adapter USB 2.0 till USB 3.0 Intern på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adapter USB 2.0 till USB 3.0 Intern inom kategorin Adapterkablar.

Produktinformation

För anslutning av USB 3.0-enhet till ett moderkort som saknar USB 3.0-anslutning. Ansluts till moderkortets USB 2.0-kontakt.

Kan leverera upp till 500 mA och har stöd för hastigheter upp till 480 Mb/s. 9-pin-hona (USB 2.0) till 19-pin-hane (USB 3.0).

Se gärna också

Grenkabel för datorfläktar 3-pin

Grenkabel för att koppla in dubbla 3-pins-fläktar på moderkortet (t.ex. CPU-fläkt och chassiefläkt). Endast den ena fläkten kan styras och synas i Bios.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

1200

1200 (MCC) var ett skottår som började en lördag i den Julianska kalendern.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Intern

Intern är en benämning på en människa som hålls i fängsligt förvar. Begreppet började användas 1897, och den här artikeln kommer även att referera till tidigare år. Kriminalvården har haft utrymme att utvecklas och under 1800-talet började den sakta formas till den kriminalvård vi har idag.