Dji

DJI Front Touchscreen Module till Action 2

Jämför produkt DJI Front Touchscreen Module till Action 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DJI Front Touchscreen Module till Action 2 i kategorin Actionkamera-tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Action 2 Front Touchscreen Module – designad med vloggare i åtanke. Den framåtvända OLED-pekskärmen och 4-mic Matrix Stereo-mikrofonuppsättningen låter dig komponera videor och fånga skarpt ljud medan du berättar om dina äventyr.

Och när den är ansluten ökar Action 2s batteritid till maximalt 160 minuter vid filmning. Vissa saker klickar bara!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Dji Power Module för Action 2

En boost när du behöver det som mest. Få ut mer av din Action 2 med Power Module. När den är ansluten får Action 2 en till microSD-kortplats och kan filma i upp till 180 minuter. Det är till och med hot-swappable, så du kan fortsätta filma och samtidigt montera av/på enheten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023