Sidan innehåller annonslänkar

Armor-X Vattentätt skal för iPad 10,9"

Beställ Armor-X Vattentätt skal för iPad 10,9" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Armor-X Vattentätt skal för iPad 10,9" inom kategorin 9-fodral.

Produktinformation

Robust skal för iPad 10,9". Ger ett bra skydd för användning i extrema miljöer.

Klarar fall upp till 1,2 meter, nedsänkning på 1,5 meters vattendjup samt skyddar mot repor, snö, is, smuts och dammpartiklar. Integrerad X-mount-adapter för säkra monteringslösningar för cykel, båt eller bil. .

Se gärna också

Linocell Tangentbordsfodral för iPad 10,9" Gen. 10

Förvandla din iPad till en laptop med tangentbord och styrplatta. Stöd för gester som låter dig navigera din iPad och smidigt hoppa mellan appar, zooma in/ut i bilder och scrolla genom text. Ansluter via Bluetooth och går att vinkla för bästa betraktningsvinkel. Tangentbordsdelen går att separera från fodralet. Laddas via medföljande USB-C-kabel och har en batteritid på cirka 80 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023