Produktinformation

Teltonika RUTX09 är en professionell och kraftfull 4G-router för dubbla SIM-kort. Utrustad med GPS (GNSS), fyra nätverksportar (en kan användas som WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg.

Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. .

Se gärna också

Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router

Teltonika RUTX12 är en professionell och kraftfull 4G-router med dubbla 4G Cat.6-modem för totalt 600 Mb/s med lastbalansering. Utrustad med GPS (GNSS), AC-wifi (867 Mb/s), fem nätverksportar (en WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg. Dessutom utrustad med BLE. Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner. Kan även spänningsmatas via passiv PoE.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024