Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUTX09 Professionell 4G-router

Beställ Teltonika RUTX09 Professionell 4G-router på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teltonika RUTX09 Professionell 4G-router inom kategorin 4G-router.

Produktinformation

Teltonika RUTX09 är en professionell och kraftfull 4G-router för dubbla SIM-kort. Utrustad med GPS (GNSS), fyra nätverksportar (en kan användas som WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg.

Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. .

Se gärna också

Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router

Teltonika RUTX12 är en professionell och kraftfull 4G-router med dubbla 4G Cat.6-modem för totalt 600 Mb/s med lastbalansering. Utrustad med GPS (GNSS), AC-wifi (867 Mb/s), fem nätverksportar (en WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg. Dessutom utrustad med BLE. Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner. Kan även spänningsmatas via passiv PoE.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från 4G-router

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Robotgräsklippare

Robotgräsklippare från Worx

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter