Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUT955 4G-router med modem

Beställ Teltonika RUT955 4G-router med modem på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teltonika RUT955 4G-router med modem inom kategorin 4G-router.

Produktinformation

Teltonika RUT955 är en professionell och kraftfull 4G-router med inbyggt modem för dubbla SIM-kort. Utrustad med GPS (GNSS), seriella kommunikationsportar och plats för Micro-SD-kort (max.

32 GB). Routern är lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner.

Utrustad med wifi (upp till 100 enheter kan ansluta) och fyra nätverksportar (en kan användas som WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-failover, 4G-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. .

Se gärna också

Teltonika RUTX12 Professionell 4G-router

Teltonika RUTX12 är en professionell och kraftfull 4G-router med dubbla 4G Cat.6-modem för totalt 600 Mb/s med lastbalansering. Utrustad med GPS (GNSS), AC-wifi (867 Mb/s), fem nätverksportar (en WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-/4G-failover och inbyggd brandvägg. Dessutom utrustad med BLE. Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner. Kan även spänningsmatas via passiv PoE.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter