Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUT955 4G-router med modem

Beställ Teltonika RUT955 4G-router med modem på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teltonika RUT955 4G-router med modem inom kategorin 4G-router.

Produktinformation

Teltonika RUT955 är en professionell och kraftfull 4G-router med inbyggt modem för dubbla SIM-kort. Utrustad med GPS (GNSS), seriella kommunikationsportar och plats för Micro-SD-kort (max.

32 GB). Routern är lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och avancerade funktioner.

Utrustad med wifi (upp till 100 enheter kan ansluta) och fyra nätverksportar (en kan användas som WAN för fast internet) och har funktioner som VPN, WAN-failover, 4G-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. .

Se gärna också

D-link DWR-932 4G-router med modem N300

D-link DWR-932 är en laddningsbar 4G-router med inbyggt modem som har stöd för upp till 150 Mb/s (LTE Cat. 4). Sim-kortet (Mini-Sim) sätts direkt i routern. Upp till 10 enheter kan ansluta trådlöst till routern. Använder sig av Wireless-N standard för intern trådlös överföringshastighet upp till 300 Mb/s (2,4 GHz-band). Det inbyggda batteriet tillåter upp till fem timmars surfande, laddas via Micro-USB.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från 4G-router

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter