Produktinformation

Teltonika RUT240 är en kompakt, kraftfull och robust 4G-router med inbyggt modem. Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet.

Routern är utrustad med wifi (upp till 50 enheter kan ansluta) och dubbla nätverksportar (den ena kan användas som WAN för fast internet) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. .

Se gärna också

Teltonika RUT906 4G-router med modem

Teltonika RUT906 är en kompakt, kraftfull och robust 4G-router med inbyggt modem. Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Avancerade funktioner som dubbla SIM-kortplatser, VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. Routern är utrustad med wifi (upp till 100 enheter kan ansluta) och fyra nätverksportar och digital I/O-port möjliggör fjärrstyrning och övervakning av externa funktioner.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024