Sidan innehåller annonslänkar

Teltonika RUT240 4G-router med modem

Beställ Teltonika RUT240 4G-router med modem på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teltonika RUT240 4G-router med modem inom kategorin 4G-router.

Produktinformation

Teltonika RUT240 är en kompakt, kraftfull och robust 4G-router med inbyggt modem. Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet.

Routern är utrustad med wifi (upp till 50 enheter kan ansluta) och dubbla nätverksportar (den ena kan användas som WAN för fast internet) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE. .

Se gärna också

Teltonika RUT950 4G-router med modem

Teltonika RUT950 är en professionell och kraftfull 4G-router med inbyggt modem för dubbla SIM-kort. Lämplig för IoT och applikationer som kräver hög prestanda och säkerhet. Routern är utrustad med wifi (upp till 100 enheter kan ansluta) och fyra nätverksportar (en kan användas som WAN för fast internet) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover, 4G-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter