Produktinformation

Asus AX56 är en dual-band 4G-router med inbyggt modem med stöd för upp till 300 Mb/s (LTE Cat. 6) och upp till 1800 Mb/s fördelat på 5 GHz- och 2,4 GHz-banden.

SIM-kortet (Nano-SIM) sätts direkt i routern. Installeras enkelt via app (iOS/Android).

Utrustad med 1x WAN-port, samt 4x LAN-portar, för anslutning till nätverksprodukter, eller för användning som traditionell router via fiber-uppkoppling. Levereras med nätadapter och nätverkskabel. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Teltonika RUT360 4G-router med modem

Teltonika RUT360 är uppföljaren till populära RUT240 – en kompakt, kraftfull och robust 4G-router med inbyggt modem. Snabbare hastigheter med Cat. 6 LTE (upp till 300 Mb/s) och 2x2 MIMO-wifi. Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Routern är utrustad med wifi och dubbla nätverksportar (den ena kan användas som WAN för fast internet) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024