Produktinformation

.column-container-2{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(2,1fr);gap8px}.column-container-3{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(3,1fr);gap8px}.column-container-4{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(4,1fr);gap8px}.column-content{displayflex;flex-directioncolumn;align-itemscenter;text-alignleft;justify-contentcenter}.column-content img{max-width100%;margin16px auto}@media (max-width768px){.column-container-2,.column-container-3{grid-template-columnsrepeat(1,1fr)}.column-container-4{grid-template-columnsrepeat(2,1fr)}}Creator Pro 2Som en uppgraderad version av den klassiska Creator-serien, med det oberoende dubbla extrudersystemet (IDEX), ger Flashforge Creator Pro 2 nybörjare högre kvalitet och enklare användning. Löser strängningsproblemet som alltid uppstår i klassiska oberoende 3D-skrivare med dubbla extruder på ett effektivt sätt.NyckelfunktionerOberoende dubbelt extrudersystemKlassisk strukturKompatibel med ett brett utbud av materialDen uppvärmbara plattformen för enkel borttagning av föremålKlassisk strukturCreator Pro 2 väljer fortfarande metallramsstrukturen för att behålla utskriftsstabiliteten.

En helt stängd tryckkammare minskar miljöns påverkan för utskrift. Alla förbättrar kompatibiliteten med ett brett utbud av filament.Öppna den främre luckan och ta bort den övre luckan för att släppa in luften, vilket är bättre för PLA-utskrift.Stäng den främre luckan och den övre luckan för att bygga en stängd kammare, vilket är bättre för ABS-utskrift.Oberoende dubbelt extrudersystemSpegellägeSkriv ut två spegelmönster.DupliceringslägeSkriv ut två exakt samma modeller och få dubbel produktivitet.Upplöslig support lägeSkriv ut en komplex struktur med lösligt stöd och skapa bättre tryckta objekt.Multi-material Print ModeDet är möjligt att skriva ut två olika material i ett objekt.Ett brett utbud av materialCreator Pro 2 har stor kompatibilitet med många av de ledande materialtillverkarna.

Creator Pro 2 stöder PLA, Pearl PLA, ABS, ABS Pro, PVA och HIPS. Gör kalibreringen mer exaktCreator Pro 2 stöder extruderkalibrering för att göra utskrifter mer exakta.X-axis calibrationY-axis calibrationUppvärmningsbar plattformMed den snabba och enhetliga värmeledningsförmågan fäster modeller i alla storlekar lätt på den uppvärmbara plattformen.PekskärmsgränssnittFärgpekskärmsgränssnitt gör varje åtgärd synlig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024