Sidan innehåller annonslänkar

Otterbox Defender Fodral för iPad 10,2


Jämför produkt Otterbox Defender Fodral för iPad 10,2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Otterbox Defender Fodral för iPad 10,2 i kategorin 2-fodral här hos oss.

Produktinformation

Extremt robust och stöttåligt fodral i tre lager för iPad 10,2 (gen 7 & 8). Skyddas mot fallskador, damm tack vare luckor som täcker alla portar samt skärmskador tack vare inbyggt skärmskydd.

Se gärna också

Otterbox EZGrab Skal för iPad 10,2 (2019/2020) Ljusblå

Otterbox EZGrab skal för iPad 10,2 (2019/2020) som passar perfekt till de yngre. Skalet är uppbyggt i flera lager för att klara stötar och fall, och dess yttre är både greppvänligt och antibakteriellt. Baksidan är utsmyckad med ett grepp om kan användas som stativ eller bilfäste på nackstödet (kan även tas av). Har öppningar för kamera, Lightning- och hörlursjack samt har extra skydd för knappar som minimerar skador.

Läs mer

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Ipad

Ipad (i kommersiella sammanhang iPad) är en surfplatta, eller en portabel pekdator, från det amerikanska hemelektronikföretaget Apple. Ipad presenterades första gången den 27 januari 2010 av Apples grundare och VD Steve Jobs på en presskonferens i San Francisco.