Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO7s Black Onyx

Jämför produkt Oral-B iO7s Black Onyx online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO7s Black Onyx i kategorin Tandvård här hos oss.

Produktinformation

Oral-B iO7s Oral-B iO 7S svart Eltandborste, 2 Borsthuvuden, 1 Resefodral, Designed By BraunOral-B har överträffat sig själva med en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass. Världsledande tekniska framsteg för den mest noggranna, skonsamma och tysta rengöring du någonsin upplevt.

Världsledande design skapar en otroligt åtråvärd produkt. Ett så här läckert utseende brukar bara återfinnas hos de mest eftertraktade skapelserna på marknaden.

När du går från manuell tandborstning till att använda en eltandborste så uppgraderas givetvis rengöringen. Men när du tar steget från en vanlig eltandborste till iO så får du en helt extraordinär upplevelse som låter, känns och ser ut på ett helt nytt sätt.• Oral-Bs BÄSTA RENGÖRING NÅGONSIN med REVOLUTIONERANDE MAGNETISK iO-TEKNIK för en professionellt ren känsla och skonsam borstningsupplevelse• Kombinerar det unika, runda borsthuvudet från Oral-B med skonsamma mikrovibrationer för en ren och fräsch känsla och 100 % friskare tandkött inom en vecka jämfört med.

en. vanlig manuell tandborste• EN INTERAKTIV DISPLAY som visar viktig information som borstningslägen och påminnelser om att byta borsthuvudet samt hälsar på dig vid start och ler mot dig när du gjort ett bra jobb• ARTIFICIELL INTELLIGENS registrerar din borstningsstil och guidar dig så att du når alla tänder och inte missar någonting• FÖRBÄTTRAD SMART TRYCKSENSOR lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryck• Den magnetiska laddaren kan låsas på plats och erbjuder SNABBLADDNING PÅ ~ 3 TIMMAR• 5 BORSTNINGSLÄGEN för att göra tandborstningen mer personlig Daglig rengöring, Mjuk, Tandköttsvård, Intensiv rengöring och Vitgörande• Innehåll 1 iO7-handtag med 2 borsthuvuden, 1 resefodral, 1 laddare, 1 hållare för borsthuvud .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter