Sidan innehåller annonslänkar

Andersson TBX10 10,3" / 4GB / 128GB / 4G - Silver

Beställ Andersson TBX10 10,3" / 4GB / 128GB / 4G - Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andersson TBX10 10,3" / 4GB / 128GB / 4G - Silver inom kategorin Surfplatta.

Produktinformation

1080p IPS skärm128 GB lagring + 4GB RAMSkärmskydd + fodral inkluderat13MP kamera + 5MP framåtvänd kameraBatteritid upp till 12 timmarAndersson TBX10 10,3" är en mångsidig och funktionell tablet som erbjuder en bra användarupplevelse. Den har en imponerande 10,3" Full HD-skärm(1080p) med en IPS-panel som ger levande och klara färger samt breda betraktningsvinklar.kameraTableten är utrustad med en 13 MP-kamera på baksidan och en 5 MP-selfiekamera på framsidan, vilket möjliggör att ta bilder och spela in videor i god kvalitet.

Du kan enkelt fånga speciella ögonblick och interagera med vänner och familj genom videosamtal.lagringMed 128 GB lagringsutrymme har Andersson TBX10 gott om plats för att lagra dina filer, bilder, videor och appar. Dessutom har den möjlighet att utöka lagringskapaciteten med hjälp av ett Micro SD-kort, vilket ger dig ännu mer utrymme för att spara och organisera dina data.batteritidTabletens batteri har en imponerande batteritid på upp till 12 timmar, vilket gör att du kan använda den under en längre tid utan att behöva ladda den.

Oavsett om du använder den för arbete, underhållning eller surfning, kan du lita på att batteriet räcker länge.AnslutningarAndersson TBX10 erbjuder både WiFi- och 4G-anslutning(SIM-kort krävs), vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att ansluta till internet var du än befinner dig. Du kan surfa på webben, streama media och kommunicera smidigt.För enkel anslutning till andra enheter har tabletten Bluetooth 5.0-teknologi, vilket möjliggör trådlös anslutning till hörlurar, högtalare och andra kompatibla enheter.

Surfplatta från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Samsung Galaxy Tab A8 4G 32GB - Silver

Surfplatta från Samsung

Visa produkter inom Surfplatta från Samsung.
Upp till 19% rabatt
Lenovo P11 2nd Gen 11,5" / 8GB / 256GB - Grå

Surfplatta från Lenovo

Utforska allt inom Surfplatta från Lenovo.
Google Pixel Tablet 11" / 128GB - Hazel

Surfplatta från Google

Utforska allt inom Surfplatta från Google.
Redmi Pad 10,6" / 3GB / 64GB - Mint Green

Surfplatta från Xiaomi

Se produkter inom Surfplatta från Xiaomi.
Andersson TBX10 10,3"  / 4GB / 128GB / 4G - Gray

Surfplatta från Andersson

Utforska allt inom Surfplatta från Andersson.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023