Sidan innehåller annonslänkar

Max Bite Extreme Speldator

Beställ Max Bite Extreme Speldator på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Max Bite Extreme Speldator inom kategorin Stationär.

Produktinformation

Kraftfull Speldator Max Bite Extreme är budget spelmaskin. Datorn kan dra alla nyare spel på hög grafisk nivå och med högt antal bilder i sekunden.

Maskinen utmärker sig med några av de starkaste huvudprocessorer sett till prisen (Processor och grafikkort). Max Bite SeriesMax Bite Series är enkla Speldatorer, där man fokuserar på pris kontra prestanda - med andra ord "Bett för pengarna!".

Se gärna också

Almighty Shark Speldator -13%

Vår absolut häftigaste dator Almighty Shark är den häftigaste speldatorn vi hittills har kunnat erbjuda. Maskinen är dessutom utrustad med snabbaste SSD, vilket tillsammans minskar väntetider dramatiskt. Det installerade och helt unika LED-belysningen kan ställas in helt efter egna behov. Mighty Shark Series är lyxiga spelmaskiner med high-end grafikkort, där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid. Tvärtom. Alla maskiner i M. Shark Serien är utrustade med bl.a. tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves. De baseras också på dedikerade GAMING moderkort från ASUS/MSI. Sval stabil och lugn Trots den höga överklockningsnivån och oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas, fortsätter maskinen bara att arbeta svalt, stabilt och lugnt. Detta beror bl.a. på att processorn är utrustad med en underhållsfri vattenkylare och hela datorn är byggd i en genomtänkt datorlåda/chassi med utmärkt luftflöde. Skräddarbyggd och klar för framtida uppgraderingar Maskinens standardkonfiguration rekommenderas till de flesta spelare, men du kan fortfarande välja komponenter helt enligt dina unika behov i konfigurationsmodulen längst ner på sidan. Man har inte sparat på varken PSU eller moderkort, vilket innebär att maskinen är ovanligt uppgraderingsklar. Vid köp av uppgraderingskomponenter på SG monteras och installeras dessa helt gratis. Monterad och testad av datorhajar Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer. Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner. Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter