Sidan innehåller annonslänkar

Dreame H11 Max skaftdammsugare

Beställ Dreame H11 Max skaftdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dreame H11 Max skaftdammsugare inom kategorin Skaftdammsugare.

Produktinformation

Denna skaftdammsugare moppar, dammsuger och moppar golvet samtidigt så att städningen blir mer effektivt. Dessutom har denna modell ett auto-läge som känner av hur lortigt golvet är och justerar utefter det.

Rullen i fram snurrar 560 varv per minut och kan därmed skrubba bort även envisa torra/blöta fläckar vilket kan till exempel vara en stark fördel i köket. Dessutom rengörs borsten automatiskt samtidigt när du rullar fram med skaftdammsugaren.

Se gärna också

Rubicson Skaftdammsugare -38%

Smidig, påslös dammsugare med en kraftfull, borstlös motor på 250 W som låter dig fånga upp allt i din väg. Perfekt för snabbstädning av kök och hall. Dammsugaren är lätt att arbeta med – den väger endast 2,6 kg och har ett ljusförsett munstycke som kan vridas 180 grader. Den påslösa dammbehållaren på 0,7 liter renar även luften med ett HEPA-filter. Inkluderar väggfäste, huvudborste, långt munstycke samt 2-i-1-borste för möbler.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skaftdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Xiaomi

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter