Andersson Powerbank Traveler 27.000 mAh 222W - Graphite

Beställ Andersson Powerbank Traveler 27.000 mAh 222W - Graphite på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Andersson Powerbank Traveler 27.000 mAh 222W - Graphite inom kategorin Powerbank.

Produktinformation

Ge dig ut på äventyr utan att oroa dig för strömbrist med Andersson PRB Traveler! Denna kompakta powerbank är ditt pålitliga ressällskap med en imponerande kapacitet på 27 000 mAh och 4 laddningsportar (2 x USB-C & 2 x USB-A) som gör det möjligt att ladda upp till fyra enheter samtidigt Den digitala displayen visar batteristatus, så du kan vara säker på att powerbanken är fulladdad när du ger dig iväg.

Med 100W input laddas enheten fullt på bara 90 minuter, vilket gör att du snabbt är redo för ditt nästa äventyr.Med sitt lilla format och låga vikt på endast 620 g är PRB Traveler enkel att ta med i ryggsäcken eller löparväskan. Du får även en praktisk förvaringsväska och en 43 cm lång USB-C-laddningskabel för bekväm hantering.

Powerbank från andra varumärken

Anker Powerhouse II / 108,000mAh - Svart

Powerbank från Anker

Missa inga bra priser på Powerbank från Anker.
Xtorm Titan 130 W Powerbank 27200 mAh

Powerbank från Xtorm

Visa produkter inom Powerbank från Xtorm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023