Året runt AC med värmefunktion för 58m² | Topptestad | 14000BTU | Värmefunktion | Lyfco

Beställ Året runt AC med värmefunktion för 58m² | Topptestad | 14000BTU | Värmefunktion | Lyfco på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Året runt AC med värmefunktion för 58m² | Topptestad | 14000BTU | Värmefunktion | Lyfco inom kategorin Portabel AC.

Produktinformation

Kraftfull portabel AC - luftkonditionering för 58 m² Kraftfull portabel AC i snygg, stilren design på hela 4100 W (14 000 BTU) kyleffekt som drivs av kompressor. Kyler upp till 58 m² yta.

Denna portabla AC har betydligt högre effekt än de flesta portabla AC på marknaden och klarar att kyla en medelstor lägenhet eller några rum i ett hus under varma sommardagar. Trots sin höga kapacitet har denna modell en förvånansvärt låg bullernivå.

ACn är helautomatisk, vilket innebär att du bara ställer in önskad temperatur så sköter luftkonditioneringen resten. ACn kan styras via Wifi, med den medföljande fjärrkontrollen eller via den tydliga LED-displayen med touch-knappar.

Denna modell har det miljövänliga, giftfria köldmediet R290 (propan) som inte har någon skadlig inverkan på ozonlagret (ODP), en försumbar växthuseffekt (GWP) och dess användning ökar över hela världen just pga dess höga prestanda och låga miljöpåverkan. På grund av sina effektiva energiegenskaper är R290 mycket lämpligt att använda som köldmedium för den här typen av enhet.

Aftonbladet test 2022 klarar stora ytor och är trots det tystgående I Aftonbladets stora test av portabla luftkonditioneringar 2022, fick Lyfco OL-BKYR41-A012A2 ett totalbetyg på ++++. Testet skriver att den klarar stora ytor och är trots det tystgående och att den är tystare än många andra av luftkonditioneringarna i testet.

Även sådana som inte klarar lika stora rum. Modellen fick även bra betyg för lättanvänd APP samt uppvärmningsfunktionen vilket gör att den kan användas även höst , vinter och vår.

Wifi-stöd med mobilapp Denna AC har WiFi-stöd med mobilapp. Det gör att den kan styras direkt från mobilen, oavsett vart du befinner dig.

Luftkonditioneringen ansluts till ditt lokala wifi-nätverk och är kompatibel med appen Smart Life från Tuya. Tuya är kompatibelt med många populära smarta-hem lösningar.

Utvecklad för den skandinaviska marknaden med uppvärmningsfunktion Denna AC är särskilt utvecklad för den skandinaviska marknaden, och går att ställa in på uppvärmning med en kapacitet på 3220 W (11 000 BTU) och ett COP på 2,5. Uppvärmningsfunktionen gör att du kan använda ACn som en energisparande luftvärmepump på vintern, vilket gör att du kan ha nytta av produkten under hela året.

Självförångande system Denna AC har ett självförångande system som använder det uppsamlade vattnet för att kyla kondensatorslingan och ge bättre prestanda. Kondensvattnet förångas vid kondensatorn och evakueras via utloppsslangen.

Vid kontinuerlig drift ska dräneringsslangen anslutas till enheten. Med hjälp av gravitationen kan kondensvatten automatiskt rinna över till en hink eller till ett avlopp.

Extremt tystgående portabel luftkonditionering med UltraSilence-teknik Detta är en nyutvecklad AC med UltraSilence-teknik vilket gör att den är bland de tystaste luftkonditioneringarna på marknaden i denna storleksklass. Vid maxeffekt uppkommer ljudnivån endast till 58 dB(A).

Observera att ljudnivå anges i två olika mätningar - ljudtrycksnivå samt ljudeffektnivå. Ljudtrycksnivån (dB(A)) som anges här, är den ljudnivå som örat uppfattar i ett standard-inrett rum med möbler.

Ljudeffektnivå är den nivå som anges i energidekalerna. Ljudeffektnivån mäts i ett helt kalt, ljudisolerat rum utan någon som helst ljuddämpning.

Många tänker inte på att ett par dB har mycket stor betydelse i bullernivå, då dB-skalan inte är linjär utan logaritmisk. En decibel-ökning på blott 3 dB motsvarar att ljudstyrkan är dubbelt så hög.

En skillnad på 10 dB innebär hela 10 gånger högre ljudnivå. Så med andra ord - en luftkonditionering som har ljudnivån 68dB låter lika mycket som 10 stycken luftkonditioneringar med 58 dB i ljudnivå! Energiklass A Denna produkt har energiklass A med EER 2.6 och även energiklass A i uppvärmningsläge med COP 2,5

Enkel installation Kan placeras direkt mot ett fönster, eller placeras fristående och kopplas med medföljande ventilationsrör och genomföring till hål genom vägg eller fönster. Många funktioner Wifi-styrning via mobilen Värmefunktion 4 hjul som gör den lätt att flytta 2 kylsteg Tidsstyrning (så att du kan fördröja starten upp till 24 timmar) Löstagbart filter Fjärrkontroll Touch-panel LED-display Detta ingår Ventilationsrör Dockningsanslutning för fönsterplacering Fjärrkontroll Svensk bruksanvisning Att tänka på gällande kyleffekt och kvadratyta Kyleffekten på en AC anges i watt eller i BTU.

Hur stor yta ACn har kapacitet att kyla beror på hur många watt kyleffekt den har. En bra riktlinje är att det för att kyla en kvadratmeter krävs 70 W.

Så en AC som denna på 4100 W kyler en yta på ca 58 m². Observera att denna AC inte är klassad för explosionsfarliga miljöer (ATEX). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023