Philips Hue White and Color Ambience Play Gradient light tube / Large / Vit

Beställ Philips Hue White and Color Ambience Play Gradient light tube / Large / Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Philips Hue White and Color Ambience Play Gradient light tube / Large / Vit inom kategorin Philips Hue.

Produktinformation

Enkel smart belysningUpplev biokänslan hemma med ett kompakt Play gradient light tube i vitt. Placera eller montera det under en TV och få en blandning av färgglatt ljus.

Du kan vrida röret så att det lyser i önskad riktning, vilket gör det till ett perfekt komplement till surroundbelysning.Enkel smart belysning• Nyskapande hemunderhållning• Blanda färger sömlöst• Surroundbelysningseffekter• Smidig design av hög kvalitet• Måla väggarna med ljus• Två storlekar för en perfekt lösning• Hue Bridge och mobilappen Hue Sync krävsNyskapande hemunderhållningPhilips Hue är det enda märket för smart belysning som enkelt synkar din färgkompatibla smarta belysning med filmer och spel för en fängslande hemunderhållning. Den nyskapande Hue Sync-tekniken fångar upp innehållet du tittar på eller spelar och översätter det till ett ljusskript som skapar en färgglad upplevelse i rummet.SurroundbelysningseffekterUpplev det magiska med surroundbelysning! Play gradient light tube reagerar på hela skärmens innehåll i realtid och skapar en fängslande TV- och spelupplevelse

Koppla ihop med andra färgkompatibla Philips Hue-ljuskällor för en uppslukande effekt. Kräver Philips HuePlay HDMI sync box och Hue Bridge (säljs separat).Två storlekar för en perfekt lösningPlay gradient light tube finns i två storlekar.

Det kompakta lysröretrekommenderas för tv-apparater upp till 55 tum, medan det stora lysröret rekommenderas för tv-apparater på 60-tum eller mer.Smidig design av hög kvalitetPlay gradient light tube är tillverkat av robusta material av hög kvalitet och kan läggas platt längs TVn, eller till och med monteras på undersidan av ett tv-stativ, eller på en hylla ovanför. Oavsett vilken plats du väljer sprider den färgglatt ljus för en uppslukande effekt.Hue Bridge och mobilappen Hue Sync krävsPhilips Hue Play gradient light tube kräver Philips Hue Play HDMI sync box, mobilappen Hue Sync och en Hue Bridge.

Med Hue Bridge kan du även lägga till upp till 50 ljuskällor och smarta tillbehör i hela hemmet, ställa in timers och rutiner, samt styra belysningen var du än befinner dig – hemma eller på språng – med hjälp av Hue-appen. Philips Hue Play HDMI sync box och Hue Bridge säljs separat.Blanda färger sömlöstSkapa en sömlös blandning av flera ljusfärger – samtidigt – i en enda ljuskälla.

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter