Sidan innehåller annonslänkar

VBreathe Tasman luftrenare, svart

Beställ VBreathe Tasman luftrenare, svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten VBreathe Tasman luftrenare, svart inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

VBreathe Tasman är en effektiv och naturlig luftrenare som är det perfekta sättet att motverka dålig inomhusmiljö. Den renar nämligen luften från bakterier, mögel och skadliga luftburna virus.

Luftrenaren renar samtidigt luften som passerar genom maskinen tack vare HEAP-filtret.Tasman luftrenaren använder ett innovativt och patenterat sätt för att rena luften inomhus på ett naturligt sätt tack vare VActive Gel-ånga som släps ut i luften. Ångorna består av en speciell blandning av australiensiska eteriska oljor som reducerar mängden patogerner i luften.

Se gärna också

Blueair Förfilter Archipelago Sand till Blue 3410

Form och funktionTygförfilter förlänger livslängden på huvudfiltret, fångar stora luftburna partiklar som damm, ludd, pollen, och päls från husdjur. Dessutom kan färgen anpassas för att passa ditt utrymme. Ändra färg på några sekunderÖverraska med en färgklick, eller smält in med ditt rums inredning med fem tillgängliga färgalternativ: Arctic Trail, Winter Reed, Archipelago Sand, Aurora Light, och Night Waves.FunktionerKompatibilitetDetta förfilter är utformat för att vara kompatibelt med Blue 3410.Dammsug för rengöringFör snabb rengöring mellan tvättar ska du använda borstmunstycket på din dammsugare för att rengöra tygförfiltrets utsida från synligt damm och smuts.Kan maskintvättasFörfiltret är utformat för att återanvändas, så när det behöver mer djupgående rengöring kan det maskintvättas med ett skonsamt program och låg temperatur. Hängtorka.Strömkabel med låg profilEn dold kardborrepanel i tygförfiltret inrymmer strömkabeln för att hålla den nära luftrenarens hölje och utom synhåll.NaturinspireradeVi designade våra nya premiumförfilter i tyg med en färgpalett i jordtoner med inspiration från vårt svenska arv och Skandinaviens naturlandskap.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Luftrenare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter