Sidan innehåller annonslänkar

VBreathe Tasman luftrenare, röd

Beställ VBreathe Tasman luftrenare, röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten VBreathe Tasman luftrenare, röd inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

VBreathe Tasman är en effektiv och naturlig luftrenare som är det perfekta sättet att motverka dålig inomhusmiljö. Den renar nämligen luften från bakterier, mögel och skadliga luftburna virus.

Luftrenaren renar samtidigt luften som passerar genom maskinen tack vare HEAP-filtret.Tasman luftrenaren använder ett innovativt och patenterat sätt för att rena luften inomhus på ett naturligt sätt tack vare VActive Gel-ånga som släps ut i luften. Ångorna består av en speciell blandning av australiensiska eteriska oljor som reducerar mängden patogerner i luften.

Se gärna också

Blueair SmokeStop filter till Classic 400 serie

SmokeStop-filter Blueair Classic 400-serienKombinationsfilter som innehåller aktivt kol och är särskilt utformat för att ta bort rök och andra luftburna gaser.Partikelfiltret avlägsnar enkelt damm, pollen, bakterier, djurhår, mögel och andra luftburna partiklar. Partikelfiltret är tillverkat av polypropen och mekaniskt filtrerar den luftburna partiklar. Partikelfiltret har maximalt luftflöde och uppnår maximal filtrering på kort tid. Blueairs luftrenare använder Blueairs patenterade HEPASilent-teknik, som fångar 99,97% av alla luftburna partiklar ner till 0,3 mikron storlek. HEPASilent använder en unik kombination av både elektrostatisk och mekanisk filtrering, vilket innebär att filtermediet kan tillverkas mindre tätt. Mindre kraft krävs för att trycka luft genom filtret, vilket ger högsta prestanda i alla hastigheter och en den är nästan helt tyst under arbete.Passar följande modeller i Blueair luftrenare: 403, 450E, 405 och 480i.• SmokeStop-filter med aktivt kol för Blueair Classic 400-serien• Patenterad HEPASilent-teknik

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Luftrenare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter