Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Star Wars Imperial Probe Droid 75306

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Minns episk action på isplaneten Hoth från Star Wars Rymdimperiet slår tillbaka när du bygger Imperial Probe Droid (75306). Droiden har rörliga ben och levereras med en genomskinlig, klossbyggd stolpe så att den kan ”sväva” över den byggbara snöscenen.Fantastisk uppvisningsmodellEn informationsskylt fulländar en fantastisk uppvisningsmodell som är imponerande att visa upp hemma eller på kontoret.ToppenpresentIngår i en serie högkvalitativa LEGO® Star Wars™ set för vuxna.

Detta komplexa byggset erbjuder en uppslukande och rolig byggupplevelse när du återskapar varje distinkt detalj i LEGO stil. Det är en härlig överraskning till dig själv och rolig som present till Star Wars fans eller erfarna LEGO entusiaster.• Förflytta dig till den frusna planeten Hoth och väck minnen av klassiska scener från Star Wars Rymdimperiet slår tillbaka med den detaljerade bygg- och uppvisningsmodellen Imperial Probe Droid (75306).• Den byggbara LEGO® droidfiguren har rörliga ben och en genomskinlig, klossbyggd stolpe som får den att ”sväva” över en byggbar snöscen.

Setet innehåller också en informationsskylt.• Detta högkvalitativa set ingår i en serie byggbara LEGO® Star Wars™ samlar- och uppvisningsmodeller för vuxna.• Detta set med 683 delar erbjuder en komplex, givande byggupplevelse och är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till Star Wars™ konnässören eller den erfarna LEGO® byggaren.• Modellen är 27 cm hög, 24 cm bred och 11 cm djup och kräver inte mycket plats för att visas upp och garanterat dra uppmärksamhet till sig.• Ska du köpa detta set till en Star Wars™ samlare som är LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.• LEGO® Star Wars™ samlarset har designats för kräsna vuxna som gillar avkopplande, kreativa projekt för att koppla av och ha kul.• LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop varje gång.• LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024