Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Super Heroes Thanos i robotrustning 76242

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans av Marvels Thanos kommer att älska denna superhjältepresent i stor skala. LEGO Marvel Thanos i robotrustning (76242) gör universums mäktigaste superskurk ännu grymmare! En perfekt gåva till barn från 6 år.Justerbar Thanosrobot och minifigurLEGO minifiguren Thanos passar perfekt i robotens öppningsbara cockpit

Med sina helt ledade armar, ben och fingrar kan den enkelt placeras och ställas i position för fantasifulla lek- och uppvisningsmöjligheter. Setet innehåller även karaktärens berömda dubbelbladiga svärd, infinity-handske och infinity-stenar så att äventyren aldrig ska ta slut.

Ännu mer digitalt skoj finns i appen LEGO Builder, med intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera sin modell medan de bygger. Superstor superhjälte – LEGO Marvel Thanos i robotrustning (76242) är en helt ledad jätte som sätter oändligt fantasifull action i barns händer Autentisk Marvelaction – Innehåller en minifigur av Thanos och en byggbar Thanosrobot med justerbara armar, ben och fingrar, plus det ikoniska dubbelbladiga svärdet, infinity-handske och infinity-stenar Lätt att placera och ställa i position – Minifiguren av Thanos kan sättas i den öppningsbara cockpiten på roboten, vars rörliga kroppsdelar kan justeras för oändliga lek- och uppvisningsmöjligheter Present till fans av Marvel – Ge barn från 6 år denna handgripliga byggleksak i födelsedagspresent, julklapp eller som en överraskning En figur att ta med överallt – Den bärbara byggleksaken är 12 cm hög och ger barn massor av skoj vart de än går Interaktivt, digitalt byggande – I appen LEGO Builder finns intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera sin modell medan de bygger Obegränsade superhjältelekar – Det stora utbudet av LEGO Marvel byggleksaker är utformat för att ge barn oändliga fantasifulla bygg- och lekmöjligheter Garanterad kvalitet – LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång Testad säkerhet – LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024