LEGO Star Wars The Razor Crest Microfighter 75321

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Introducera små barn till LEGO Star Wars byggleksaker med The Razor Crest Microfighter (75321). Denna LEGO klossversion i mikroskala av det ikoniska stridsskeppet från Star Wars The Mandalorian har 2 knoppkanoner som är nya för januari 2022 och är enkelt att bygga för snabb action.

Setet innehåller dessutom LEGO minifiguren The Mandalorian i kläder från säsong 2 av Star Wars The Mandalorian, ett byggbart jetpack och en strålpistol för att inspirera till kreativa lekar.Cool present till barn från 6 årFunderar du på att köpa denna grymma byggleksak i present till en LEGO nybörjare? Oroa dig inte – enkla bygginstruktioner ingår. Byggmodellen kan dessutom kombineras med andra Microfighters för ännu fler lekmöjligheter.En galax av skojLEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars världen sedan 1999.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024