Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Ideas BTS Dynamite 21339

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fånga den glädjefyllda energin hos 2000-talets popikoner RM, Jin, SUGA, j hope, Jimin, V och Jung Kook med musikvideosetet LEGO® Ideas BTS Dynamite (21339). Hitta din byggrytm och återskapa färgglada scener från videon till deras multiplatinasingel Dynamite, med LEGO klossversioner av discot, skivaffären, munkbutiken, glassbilen och mer.

Sätt LEGO minifigurer av gruppmedlemmarna på de olika platserna, eller ställ alla på den speciella scenen och vrid på hjulet för att se dem dansa.Precis som i videon till DynamiteDenna lek- och uppvisningsmodell, som är en fantastisk presentidé till någon som älskar BTS, har massor av autentiska detaljer, som BTS skivor i skivaffären, byggbara palmer och basketkorgen framför väggen med en väggmålning. Instruktioner finns i lådan och i appen LEGO Builder, som guidar dig igenom varje steg i ditt roliga bygge.Välkommen till din zonUtforska LEGO set för vuxna, en utvald samling spännande modeller.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024