Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Icons Corvette 10321

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Öppna dörren till ett uppslukande byggprojekt med modellsetet LEGO® Icons Corvette (10321) för vuxna. Fånga uttrycket och känslan hos Chevrolets erkända sportbil från 1961 när du bygger varje ikonisk detalj del för del.

Välj sedan om du vill ha en bil med tak eller en cabriolet och parkera din skapelse så att alla kan se och beundra den.Laddad med originaldetaljerDenna imponerande modellversion har en mängd autentiska detaljer, som öppningsbar motorhuv och bagagelucka, detaljerat motorrum med snurrande radiatorfläkt och fungerande dragstångsstyrning. Ta av taket för att se den detaljerade interiören med broms-, kopplings- och gaspedaler, växelspak, radio, backspegel och fungerande styrning.Kör rakt in i zonenUpptäck en plats för avkoppling med en samlarmodell som är en ikonisk presentidé för alla som älskar klassiska bilar.

Kolla in vår inspirerande serie med LEGO byggset för vuxna. Bygg din alldeles egna Corvette – Skapa en ikon inom amerikansk bilhistoria med byggprojektet LEGO® Icons Corvette för vuxna Vad finns i lådan? – Allt du behöver för att återskapa en detaljerad LEGO® version av den erkända sportbilen Corvette från 1961 Funktioner och detaljer – Med öppningsbar motorhuv, detaljerat motorrum med snurrande radiatorfläkt, fungerande dragstångsstyrning, detaljerad interiör och avtagbart tak för en cabrioletversion Tillbehör – Denna samlarmodell har 3 uppsättningar registreringsskyltar En presentidé – Ge byggsetet LEGO® Icons Corvette i present till någon som gillar modellbilar eller ikoniska bilar Dimensioner – Modellen är 10 cm hög, 32 cm lång och 14 cm bred Digitala bygginstruktioner – I appen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktioner Meditativa LEGO® projekt för vuxna – Detta byggset ingår i en serie avancerade modellset utformade för vuxna Material i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material.

De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958 Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna modell är robust .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024