Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Friends Olivias flamingokub 41662

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ge bort detta portabla lekset som belöning för alla tillfällen – ett coolt sätt att dela ministunder av LEGO® Friends djurskoj.Ge barn en oväntad överraskning med LEGO® Friends Olivias flamingokub (41662). Den söta asken har ett flamingoansikte och är utsmyckad med ”fjädrar” av tyg.

Inuti lådan finns den populära figuren LEGO Friends Olivia, en flamingo och en groda, plus massor av andra tillbehör som inspirerar till kreativ lek. Låtsaslek på resande fot Detta portabla lekset kommer att underhålla barn på långa resor.

Deras fantasi kommer att sväva när de leker med leksaksflamingon i djungelmiljön. Alla delar kan packas ihop i den hållbara rosa asken, och eftersom de är gjorda av LEGO delar kan minidockorna och tillbehören fästas på basen så att de inte kommer bort under resorna.

Gilla och dela LEGO Friends kuber är fullspäckade med lekvärde vilket gör dem perfekta som födelsedagspresenter till barnens klasskompisar. Kuberna är små nog att packa ner för en lekträff eller skoj på rasten.LEGO® Friends Olivias flamingokub (41623) är ett portabelt djungelset i en färgglad ask med flamingotema.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024