Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DOTS Anslagstavla 41951

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vill du ha ett pysselset som förmedlar ett budskap? Då ska du kolla in setet LEGO® DOTS Anslagstavla (41951)! Setet, som är utformat för att uppmuntra barns konstnärliga kreativitet, erbjuder gör-det-själv-fans från 6 år chansen att skapa och visa upp anpassningsbara budskap och specialdesigna dem efter humör, intressen eller rumsinredning.Låt budskapet gå framDetta set innehåller 2 stycken 16x16-brickor, ram och hängare, plus massor av plattor i roliga färger och former, däribland böjda 2x2-delar för att hjälpa barn att skapa olika typsnitt Barn kan dekorera sina tavlor hur de vill, med budskap, mönster eller bådadera, för att verkligen bygga upp sina kreativa färdigheter.Fritt självuttryckDOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek och kreativitet medan de skapar och designar de olika seten.

Allt är möjligt med det här setet – precis som med alla andra DOTS set (säljs separat) – eftersom magin och kontrollen finns i barns fantasi. Setet blir en perfekt julklapp, full av kreativa möjligheter som pysselfantaster kommer att älska. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024