LEGO Disney Princess Belle och Rapunzels kungliga stall 43195

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska Disney Princess-fans som älskar hästar med det detaljerade byggsetet LEGO® ? Disney Belle och Rapunzels kungliga stall (43195), med ett stort stall med pris- och tillbehörsrum, ett mysigt vindsutrymme och 2 mindre, avtagbara häststall. Detta fantasifulla set innehåller tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner.

Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!Fri, kreativ lekBarn kommer att älska att leka med detta set och dess tillbehör, som hö, hästmat, sadlar, stallredskap och ett pris, som hjälper till att sätta igång barns fantasi när de sköter om djuren och hittar på spännande rolleksberättelser.Omtyckta karaktärer, redo för lekDetta kreativa set får barn att börja leka med 2 minidockor – Disneys Belle och Rapunzel – plus de ridbara LEGO hästfigurerna Maximus och Philippe

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024