LEGO Disney Classic Den förtrollade trädkojan 43215

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inspirera barn från 7 år till nya höjder av fantasifull lek med setet LEGO® ǀ Disney Förtrollad trädkoja (43215). Det innehåller en byggbar trädkoja med 2 våningar, vattenfall, zipline och 13 LEGO minidockor, plus massor av tillbehör och funktioner som inspirerar till lek, däribland en grotta gömd bakom vattenfallet och en hemlig trappa i trädkojan.

Medan de bygger kan barn njuta av ett enkelt och intuitivt äventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller och hålla reda på sina framsteg.Äventyr med hjältinnorSetet sätter fart på kreativt berättande och hjälper till att utveckla barns självförtroende när de leker med de omtyckta karaktärerna. Setet är perfekt för grupplekar och kan kombineras med andra LEGO | Disney set (säljs separat) för ännu mer skoj.En ikonisk samling DisneyprinsessorDetta premiumset innehåller en mängd karaktärer, Disneys Mulan, Raya, Elsa, Vaiana, Tingeling, Alice, Wendy, Belle, Tiana, Anna, Pocahontas, prinsessan Jasmine och Mirabel, och blir en rolig present som kommer att imponera på Disneyfans i alla åldrar. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024