Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Adventskalender 2023 60381

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bygg upp spänningen medan det festliga firandet närmar sig med leksetet LEGO® City adventskalender 2023 (60381). Barn kan räkna ner till jul med välbekanta juliga karaktärer, minibyggen och tillbehör.

Vik bara ut lekmattan med ett mysigt vinterland och allt är klart för oändliga fantasifulla äventyr.Gör varje dag magiskLEGO City adventskalender 2023 blir en perfekt present till barn från 5 år. Varje överraskningsleksak har enkla steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan njuta av en rolig bygg- och lekupplevelse.Den ultimata tidiga julklappen till barnLEGO City adventskalender 2023 innehåller massor av roliga byggen och juliga överraskningar för barn som älskar kreativ lek.

Barn kan också kombinera de byggbara leksakerna, tillbehören och minifigurerna i kalendern med andra lekset från LEGO City sortimentet. Massor av juliga lekar – Skapa julstämning varje dag när barn räknar ner till jul med setet LEGO® City adventskalender 2023 (60381) Roliga karaktärer – Med överraskningar som minifigurer av jultomten och tomtemor, körsångare, ishockeyspelare, och isskulptör, plus figurer av en snögubbe, en ren, en hundvalp och en kattunge Med en utvikbar lekmatta – Barn kan vika ner kalenderns baksida för att iscensätta fantasifulla äventyr i ett mysigt vinterland En tidig julklapp – Denna adventskalender med massor av leksaker blir en rolig julklapp till barn och fans av LEGO® byggset från 5 år Dimensioner – LEGO® City adventskalender är 26 cm hög, 38 cm bred och 7 cm djup Inga batterier behövs – De byggbara LEGO® leksakerna och karaktärerna i denna adventskalender drivs av små barn med stor fantasi Lättbyggda leksaker – Varje överraskning i denna LEGO® City Adventskalender har enkla bygginstruktioner tryckta på insidan av varje lucka Fantasifull lek – Festlig LEGO® City adventskalender med färgglada minibyggen och roliga karaktärer som stimulerar till kreativ rollek Högkvalitativa leksaker – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958 Säkerheten först – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024