LEGO Super Mario Piranha Plants förbryllande utmaning - Expansionset 71382

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Byggare kan skapa en farlig Piranha Plants-utmaning i Soda Jungle att lägga till sin LEGO® Super Mario™ startbana med detta expansionsset.Låt barn utöka sin LEGO® Super Mario™ värld för extra skoj med vänner eller solospel med setet Piranha Plants förbryllande utmaning – Expansionsset (71382). Det innehåller 2 Piranha Plants och en Spiny som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra, plus en snurrande karusell för att slå Piranha Plants ur vägen och nå 3 röda myntblock som ger stora digitala myntbelöningar.

(Obs. Setet 71360 Startbana behövs för interaktivt spel.) Kör digitaltInstructions PLUS, med visningsverktyg som gör byggandet ännu roligare, finns tillgängligt för detta set i gratisappen LEGO Super Mario.

Appen har tips på kreativa sätt att bygga om och spela, samt ett säkert forum där barn kan dela sina skapelser. Skoj med Mario i verklighetenLEGO Super Mario samlarseten ger liv åt familjens Nintendo® favoritkaraktär i den verkliga världen och är perfekta som presenter till trendsättande barn.

Startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans skapa sina egna unika banor.Barn kan skapa snurrande, hoppande utmaningar i den klossbyggda, giftiga Soda Jungle som de kan lägga till sin LEGO® Super Mario™ startbana med Piranha Plants förbryllande utmaning – Expansionsset (71382).Innehåller LEGO® leksaksfigurer av ikoniska Super Mario™ fiender – 2 Piranha Plants och en Spiny – som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra.Med en snurrande karusell för att slå Piranha Plants ur vägen och 3 röda myntblock som ger spelare chansen att vinna stora digitala myntbelöningar genom att hoppa på alla 3 inom tidsgränsen.Detta LEGO® lekset med 267 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 7 år som har setet Äventyr med Mario – Startbana (71360) som krävs för interaktivt spel.Denna modul är 9 cm hög, 8 cm bred och 16 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO® Super Mario™ set på många olika sätt.Gratisappen LEGO® Super Mario™ har bygginstruktioner, inspiration till olika sätt att bygga och spela och mycket mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.LEGO® Super Mario™ samlarleksaker ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och erbjuder fans oändliga möjligheter att utöka, bygga om och skapa unika banor för solo- eller gruppspel.Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de är lätta att sätta ihop varje gång.LEGO® byggklossar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024