LEGO Super Mario Goombas sko - Expansionsset 71404

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gör dig redo för fler LEGO® Super Mario™ äventyr med Goombas sko – Expansionsset (71404) för barn från 6 år. Setet innehåller en klossbyggd version av en Goombas sko plus en LEGO Goomba figur som barn kan lägga till i sina banor.

Hjälp LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurer ingår inte) att ta skon. Hoppa sedan runt och gör volter för att vinna digitala mynt.

(Obs Startbana 71360, 71387 eller 71403 behövs för interaktivt spel.) Tillhörande app Bygginstruktioner till setet finns i den tillhörande appen LEGO Super Mario™ Appen erbjuder också idéer för coola sätt att bygga och spela och är en säker plattform där barn kan dela sina skapelser. Kreativt skoj LEGO Super Mario samlarlekset blir fantastiska presenter till trendsättande barn.

Startbanor och expansionsset låter fans utöka, bygga om, skapa och anpassa egna unika banor för timmar av myntsamlarskoj.Fiendestampande spel – Utöka banan med LEGO® Super Mario™ Goombas sko – Expansionsset (71404), med en klossbyggd sko för hoppande, stampande, voltande skojLEGO® leksaksfigur av Super Mario™ karaktären Goomba – Sätt Goomba i den klossbyggda skon, precis som i Super Mario tv-spelen, och lägg till i LEGO® Super Mario™ banorna som barn skaparStampa och volta – Hjälp LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurer ingår inte) att ta skon för att hoppa runt och göra volter för att vinna digitala myntPresentidé för barn från 6 år – Ge detta set med 76 delar i julklapp eller som överraskning till trendsättande barn som äger en LEGO® Super Mario™ startbana (71360, 71387 eller 71403), som krävs för att spelaKlossbyggd sko – Goombas sko är 5 cm hög, 6 cm lång och 6 cm bred och kan kombineras med andra LEGO® Super Mario™ setTillhörande app – I appen LEGO® Super Mario™ finns instruktioner, inspiration och mer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheckObegränsad kreativitet – Byggbara LEGO® Super Mario™ samlarset har utformats för solospel eller skoj tillsammans med familj och vänner och erbjuder oändliga sätt att utöka, bygga om och skapa unika banorHög kvalitet, utan kompromisser – LEGO® delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att se till att de är säkra och lätta att sätta ihop varje gångTestad säkerhet – LEGO® byggklossar och delar genomgår grundliga tester och analyser för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024