LEGO Super Heroes Batgrottan: striden mot The Riddler 76183

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans av filmen The Batman från 8 år kan imponera på sina superhjältevänner med LEGO DC Batman Batgrottan striden mot The Riddler (76183).Batmans actionfyllda högkvarterBatgrottan har datorer, verktyg och svetsutrustning för att reparera fordon. De 2 sidoväggarna, den ena med en stor karta över GOTHAM CITY och den andra med verktygsställ, har gångjärn så att de kan roteras till olika positioner för mer lekutrymme.

Setet har 6 minifigurer från filmen The Batman Batman, Selina Kyle, The Riddler, The Drifter, Alfred och Commissioner Gordon. 3 delar har kodade meddelanden från The Riddler, som bara går att läsa med det speciella förstoringsglaset som barn kan använda för att lösa ledtrådarna.

Batman kan förklä sig som sitt alter ego, The Drifter, när han åker ut på motorcykeln. Och om han lyckas fånga in bovarna har batgrottan en egen fängelsecell.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024