Sidan innehåller annonslänkar

LEGO DUPLO Afrikas vilda djur 10971

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stig in i en värld av fantasifull lek med LEGO® DUPLO® Afrikas vilda djur (10971) och dela värdefulla utvecklingsmilstolpar med små djurälskare från 2 år.Småbarnsvänliga djur och miljöerIntroducera förskolebarn till Afrikas djur med en förtjusande elefantunge och giraffunge. Djurfigurerna, som är lätta att hålla i, har blommor och ett träd att knapra på och en 3-dimensionell, vikbar lekmatta med skogsmark att utforska.

Denna mångsidiga safarileksak utvecklar barns självuttryck och finmotorik samtidigt som de njuter av oändliga rollekar med Afrikas sötaste djur.Lekfullt lärande för små barnAlla LEGO DUPLO set är smart utformade med roliga berättelser, klara färger, mångsidiga karaktärer och en mängd detaljer för att ge din lilla byggare en STOR start i livet.Fria lekar – LEGO® DUPLO® Afrikas vilda djur (10971) ger förskolebarn oändliga handgripliga, utvecklande lekar med 2 djurungar i deras naturliga miljöSmåbarnsvänliga figurer – Det färgglada leksetet innehåller en elefantunge och en giraffunge som är lätta för små barn att plocka upp och placera, blommor, ett träd och en 3-dimensionell lekmatta med skogLekfull inlärning – Denna mångsidiga safarileksak är ett roligt sätt att utveckla barns självuttryck och finmotorik samtidigt som de njuter av oändliga rollekar med de 2 djurenPresent till förskolebarn – Ge barn från 2 år detta handgripliga djurlekset i födelsedagspresent, julklapp eller som överraskningMånga sätt att leka – Lekmattan är 12 cm hög, 17 cm bred och 12 cm djup. Trädet är 8 cm högtLekfullt lärande – Alla LEGO® DUPLO® set är smart utformade med fängslande berättelser, massor av färger, mångsidiga karaktärer och en mängd detaljer för att ge din lilla byggare en STOR start i livetOföränderlig kvalitet – LEGO® DUPLO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969Testad säkerhet – LEGO® DUPLO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024