Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Classic - Klossar Klossar Plattor 11717

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO® Classic Klossar klossar plattor (11717) sprudlar av idéer och inspiration. När barn bygger, leker och bygger igen hjälper denna kreativa byggleksak till att utveckla deras kreativa potential och ger pedagogiska fördelar som varar en livstid.En regnbåge av LEGO klossarMed olika färger och former – inklusive hjul, fönster, dörrar och ögon – plus 4 16x16-basplattor kan barn bygga vad de än kommer på.

Tydliga instruktioner gör att barn kan bygga enkla LEGO leksaker på nolltid en groda,ett piratskepp, en elefant eller ett slott ... innan de bygger egna coola modeller.

På basplattorna fäster byggklossarna i vilken vinkel som helst, även upp och ner, men det är lätt att ta bort dem och att transportera och visa upp modellerna.Fritt kreativt byggandeLEGO Classic set sätter idéer och inspiration i barns händer. Roliga modeller och enkla guider hjälper dem att sätta igång.

När de upptäcker glädjen i att bygga skapelser på egen hand kommer de att lära sig värdefulla färdigheter som varar en livstid.En låda med färgglada LEGO® klossar som inspirerar barn från 4 år till kreativt byggande. Med enkla modeller och fritt byggskoj är detta byggset fullt av kreativa möjligheter.Med LEGO® klossar i många olika former, storlekar och färger, 4 16x16-basplattor och enkla guider till föreslagna modeller.

Detta färgglada byggset hjälper barn att utveckla värdefulla färdigheter som varar en livstid.Barn kan bygga och leka med de föreslagna leksakerna (ett piratskepp, en elefant och ett slott ...) och sedan utveckla sin kreativitet med oändligt fritt byggskoj. För ännu fler möjligheter kan detta set kombineras med andra LEGO® leksaker.Denna mångsidiga pedagogiska leksak är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till pojkar och flickor från 4 år.

En perfekt byggleksak för både nybörjare och dem som vill utöka sin LEGO® klossamling.Leksetet LEGO® Classic Klossar klossar plattor låter föräldrar introducera sina barn till kreativt byggande. Med 4 basplattor är det enkelt att bygga, leka, visa upp och transportera modeller vart som helst.Batterifritt, så det roliga tar aldrig slut! De oändliga kreativa lekmöjligheterna drivs av barns fantasi, vilket främjar kritiskt tänkande, problemlösningsförmåga och tillfredsställelsen i att skapa något ”på egen hand”.Öppna lådan och de fantasifulla lekarna börjar direkt

Enkla, tydliga instruktioner får barn att bygga och leka med startmodellerna. Och när de väl har börjat kommer de kreativa lekarna aldrig att ta slut.Varje LEGO® Classic set sprudlar av idéer och inspiration.

Blandningen av klossar och delar stimulerar oändliga fria lekar. Det har aldrig varit så roligt och intuitivt att sätta fart på barns kreativa tänkande.LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024