Sidan innehåller annonslänkar

LEGO City Fire Brandkår 60321

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Leksetet LEGO City Brandkår (60321) har massor av inspiration till fantasifulla lekar. Setet, som är utformat för barn från 7 år, innehåller en sardinfabrik i 3 våningar med fällbara LEGO lågor och en tank med hemlig sås, plus en brandbil med släp som skjuter vattendelar, en brandmotorcykel och brandchefens pickup.

Lägg bara till hund- och kattfiguren och de 5 minifigurerna, däribland 2 karaktärer från LEGO City TV, så kan leken börja!Tryckta och digitala bygginstruktionerSetet innehåller en tryckt bygguide och interaktiva, digitala bygginstruktioner Den intuitiva, digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har fantastiska verktyg för att zooma och rotera så att barn kan visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.Kreativ lek för barnLEGO City lekset sätter barn mitt i all action, med detaljrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla lekar baserade på verkliga scenarier. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024