Sidan innehåller annonslänkar

Coway Airmega 250

Beställ Coway Airmega 250 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coway Airmega 250 inom kategorin Inomhusklimat.

Produktinformation

Coway Airmega 250S Den kraftfulla nästa nivån inom luftrening.131m^2 täckning i modern designMed en täckning på upp till 131m2 är Airmega 250S en avancerad luftrenare med Green True HEPA™-filtrering som sveper in alla utrymmen i ren luft, 24 timmar om dygnet. Coways prisbelönta ingenjörskonst och avancerade funktioner är förpackade i en elegant, modern design, som kulminerar i den kraftfulla nästa nivån inom luftrening för ditt hem eller företag.

Med kraftfulla 504m3/h CADR är Airmega 250S designad för stora utrymmen där nära och kära, gäster eller kollegor samlas.Kraftfullt 3-stegs filtreringssystemDu kan förvänta dig kraftfull prestanda från Airmega 250S. Den är utrustad med ett tvättbart förfilter och ett Max2 Green-filter, som är en kombination av ett Green True HEPA™-filter och ett kolfilter för att fånga upp en mängd olika föroreningar, inklusive damm, pollen, husdjurspartiklar, rök och flyktiga organiska ämnen (VOC).

Förfiltret fångar upp stora partiklar, medan HEPA-filtret fångar upp 99,99 %* av partiklar så små som 0,01 mikron. Kolfiltret absorberar lukter och kemikalier.

Airmega 250S är certifierad av Asthma Allergy Nordic som ytterligare en bekräftelse på dess kraftfulla prestanda och dess förmåga att bekämpa allergener och andra skadliga partiklar.Smart ModesFörutom sitt avancerade filtreringssystem har Airmega 250S flera andra funktioner som gör den till en enastående produkt. Den har en elegant, modern design och är lätt att använda, med en smart kontrollpanel samt en mobilapp för bekväm fjärrstyrning.

Den har även ett smart läge som automatiskt justerar fläkthastigheten baserat på luftkvaliteten i rummet, samt Sleep Mpde som fungerar tyst och effektivt medan du sover.Styr din enhet när som helst, var som helstMed wifi-styrda Airmega 250S kan du ställa in timers, styra inställningar, kontrollera filterlivslängden och mer med Coway IoCare-appen. Enheten har också röststyrning via Amazon Alexa eller Google Home.

Kontrollera och styr din luft ännu smartare med IoCare-appen som övervakar omgivande luftkvalitet varje timme och låter dig fjärrstyra enheten, utöver att informera dig när filterunderhåll krävs.Effektiv luftrening för hemmet eller kontoretAirmega 250S är perfekt för alla hem eller företag med ett stort utrymme där människor behöver andas ren luft. Skapa en inbjudande miljö med sinnesro att luften är ren och frisk.

Ren luft dygnet runt betyder sinnesfrid 24/7.Energibesparande DesignEnergibesparing är kärnan i all Coway-teknik. Därför har Airmega 250S, förutom en redan energieffektiv produkt i alla lägen, även ECO Mode.

Det betyder att om föroreningsnivån förblir god i mer än 10 minuter, stannar fläkten automatiskt för att spara energi.EZ Release, Enkelt filterunderhållDet tvättbara och återanvändbara förfiltret fångar upp stora partiklar som hår, päls och damm, så att HEPA-filtret kan arbeta mer effektivt. Coways EZ release-design gör det enkelt att ta bort och enklare än någonsin att rengöra förfiltret, samt att snabbtorka när det hängs på enheten.

Du behöver inte själv hålla reda på filtren eftersom lamporna eller appen indikerar när filtren behöver bytas ut eller rengöras.Ett bra valSammantaget är Coway Airmega 250S ett utmärkt val för dem som vill förbättra luftkvaliteten i sitt hem eller kontor. Dess avancerade filtreringssystem, energibesparande design och utbud av funktioner gör den till en topppresterande produkt som du kan lita på för att leverera ren, hälsosam luft.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter