Sidan innehåller annonslänkar
Carnival Toys Srl

Freddy Maskeraddräkt - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Spendera maskeradkvällen i stenålderns tecken i denna roliga skrud. Dräkten liknar Fred Flinta från tv-serien som så många älskade som barn, så det är en utmärkt utklädnad för den som vill ta en nostalgitripp under festen. Det är bara att dra på dig dräkten och hoppa i trampbilen, det är festdags! 

Freddy Maskeraddräkt är en dräkt som föreställer en man från stenåldern. Den inkluderar en orange dräkt med svart mönster, och en blå slipsliknande accessoar. Kommer i one size för vuxna, motsvarande storlek M-L.

Notera att slagträ ej medföljer.

  • Material Polyester
  • Storlek One size (M-L)
  • Antal 1-pack
  • Slagträ medföljer ej

Jämför produkt Freddy Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Freddy Maskeraddräkt - One size i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 56834-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.