Sidan innehåller annonslänkar

Seagate Ironwolf 10TB / 256MB / 7200 RPM / ST10000VN0008

Beställ Seagate Ironwolf 10TB / 256MB / 7200 RPM / ST10000VN0008 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Seagate Ironwolf 10TB / 256MB / 7200 RPM / ST10000VN0008 inom kategorin Hårddisk.

Produktinformation

Seagate IronWolf 10TB 3.5" NAS HDDFör allt som har med NAS att göra, finns IronWolf. IronWolf är alltid på och fungerar alltid, samt förstärkt med AgileArray™-teknik för optimal tillförlitlighet och systemrörlighet.

Med multi-user-teknik och extrema nivåer för arbetsbelastning kan IronWolf prestera och uppgradera ditt företagOptimerad för NAS med AgileArray AgileArray är designat för dubbelplansbalans och RAID-optimering i miljöer med flera utrymmen med den mest avancerade strömhanteringen.Hög prestanda innebär inga fördröjningar eller avbrottstid för användare under perioder med hög trafik för NAS. Seagate leder konkurrensen med högsta prestanda i NAS-klassdrivenheter.Minskad rotationsvibration (MV) Först i sin klass av drivenheter att inkludera MV-sensorer för att upprätthålla hög prestanda i NAS-utrymmen med flera drivenheter.Utbud av kapacitet på upp till 14TB Mer kapacitetsalternativ innebär fler alternativ som passar alla plånböcker.

Seagate tillhandahåller en skalbar lösning för alla NAS-användarscenarier.Ligg steget före med mer cache IronWolf ger hög-chachealternativ som låter din NAS servera datan snabbare.Gör mer med fleranvändarteknik Tillåter hastighet av användararbetsbelastning på 180TB/år. Flera olika användare kan på ett säkert sätt ladda upp och ladda ner data till NAS-servern, med vissheten att den kan hantera arbetsbelastningen, vare sig du är en kreativ konstnär eller liten affärsverksamhet.Designad för ständig tillgänglighet, 24/7-prestanda Få tillgång till din data på din NAS när som helst, med fjärranslutning eller på plats.1M timmar MTBF, 3-årig begränsad garanti representerar en förbättrad total kostnad av ägarskap (TCO) med minskade underhållskostnader.Applikationen som passar bästNetwork attached storage (NAS) med 1 till 8 utrymmenRAID för bordsdatorer samt servrarServerlagring för multimediaPrivat molnSpela mer med IronWolf-utrustade NASModerna spelkonsoler har dubbla funktioner som även hanterar exempelvis mediaservrar för hemmet, men det begränsade lagringsutrymmet gör att sparande av varje fil blir en utmaning.

Gamers kan flytta musik och videor till en NAS utrustad med IronWolf och använda den som lagringskälla för streaming av media. Få ut det mesta av din konsol.

Produkter från kända varumärken
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter