Sidan innehåller annonslänkar
Nordisk Film

Socom

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Socom på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Socom inom kategorin First Person Shooter FPS.

Kategori: First Person Shooter FPS
Artikelnummer: 170559
Visa fler

Från kunskapsbanken

First

First kan syfta på följande platser:

Person

Person kan syfta på: Person – en individ av arten människa Person (grammatik) – inom lingvistik, beskriva vilken roll ett givet nomen spelar i en sats Person – ett efternamn, se Persson Fiktiv person – en litterär figur i en skönlitterär text Fysisk person – en juridisk term för en person eller individ i egentlig mening, en människa Juridisk person – ett juridiskt begrepp för en sammanslutning, som har egen rättskapacitet Person – i kristen teologi kallas de tre hypostaserna i Gud eller i Treenigheten - Fadern, Sonen och Den Helige Ande - för personer, se hypostas

Shooter

Shooter är en amerikansk film från 2007.

Machinegames

Machinegames Sweden AB är en svensk datorspelsutvecklare med säte i Uppsala. Företaget grundades 2009 av Fredrik Ljungdahl, Jerk Gustafsson, Jens Matthies, Jim Kjellin, Kjell Emanuelsson, Magnus Högdahl och Michael Wynne, som tidigare arbetade på Starbreeze Studios.2010 köptes företaget upp av Zenimax Media som I sin tur köptes upp av Microsoft 2020.