Sidan innehåller annonslänkar

Navee V40 20km/h

Jämför produkt Navee V40 20km/h online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Navee V40 20km/h i kategorin Elfordon här hos oss.

Produktinformation

•300W motor – max 20km/h•Kraftfullt batteri – 40km körsträcka per laddning•Stödjer användande av AirTag för ökad säkerhet•Farthållare•Automatiska lysenV40 från Navee är elsparkcykeln som tar dig överallt på ett snabbt, smidigt och hållbart sätt. Det är kraftfull med sitt starka batteri (36V 7.8Ah) som möjliggör en transportsträcka på upp till 40km.

Den har en kraftfull motor på 300W och en maximal körhastighet på 20km/h. Håll en konstant hastighet under dina transporter med hjälp av elsparkcykelns farthållare.

Med sin innovativa algoritmkontroll bibehåller elsparkcykeln effektiviteten vid en klättringsvinkel på upp till 15%. V40 erbjuder en bekväm och smidig transport oavsett körsträcka.

Styre är högt och brett för att ge en förbättrad ergonomisk hållning samtidigt som den 16cm breda ståplattan ökar stabiliteten och gör det bekvämare att stå. V40 är utrustad med 10”s stora pneumatiska däck som är både stöt- och vibrationsdämpande för att ge en bekväm körupplevelse.

Den väger endast 17,8kg och är vattentät med IP55. V40 har ett automatiskt 1.9W lyse som anpassar sig till varje kurva, backe och omgivning för att skapa den mest optimala ljussättningen, samt en skarp röd baklampa för ökad trafiksäkerhet.

V40s dubbla bromssystem med E-ABS broms på framdäcket och skivbroms på bakdäcket ökar bromsprestandan och ger en stabilare, snabbare, men framför allt säkrare inbromsning. V40 stödjer användning av AirTag och har ett gömt hål i styret specifikt anpassat - håll koll på din elsparkcykel 24 timmar om dygnet.

V40 har ett BMS system som tillsammans med avancerade intelligenta algoritmer övervakar och kontrollerar prestandan och statusen på det uppladdningsbara batteriet för att säkerställa en ökad körsäkerhet. Elsparkcykeln är utrustad med en 3.5” högupplöst display som informerar dig om batteriets status, val av körläge (gång, standard, sport), körhastigheten i realtid, eventuella fordonsfel, påminnelse om däckunderhåll och om fordonets aktuella status.

Elsparkcykeln är kompatibel med Mi Home appen. Med ett enkelt knapptryck får du tillgång till flera funktioner i appen.

Lås upp elsparkcykelns elektroniska lås, styr ljusen, bli informerad om eventuella fel, återstående miltal, eller kontrollera och läs på om kördatan.Kraftfullt batteri & motor för långa körsträckorV40 från Navee är elsparkcykeln som tar dig överallt på ett snabbt, smidigt och hållbart sätt. Den är utrustad med ett starkt batteri (36V 7.8Ah) som möjliggör en körsträcka på hela 40km.

Den maximala körhastigheten uppgår till 20km/h och med hjälp av farthållaren kan en angiven hastighet hålls konstant under transporten. Använd farthållaren för att exempelvis inte bli trött i handen, för att hålla en specifik hastighet och slippa kontrollera den med jämna mellanrum, eller för att öka trafiksäkerheten och fokusera mer på trafiken och mindre på att kontrollera hastigheten.

Livslängden på V40s batteri ökar med 15% med hjälp av det effektiva energiåtervinningssystemet i kombination med den innovativa däckstrukturen. Elsparkcykeln är utrustad med en kraftfull motor, 300W, och ser till att elen bibehåller en jämn uteffekt.

Den innovativa algoritmkontrollen bibehåller elsparkcykelns effektivitet vid en klättringsvinkel på upp till 15%. Tillsammans skapar funktionerna en snabbare körförmåga på lutande mark samtidigt som körupplevelsen blir smidigare.

Hög komfort för skön transportV40 är elsparkcykeln som är skapad för att du ska transportera dig bekvämt och smidigt oavsett körsträcka. Elsparkcykelns styre är högt och brett för att ge en förbättrad ergonomisk hållning.

Körställningen blir mer uppsträckt och fri vid raka sträckor och vid svängar. Den rejäla ståplattan är 16cm bred och gör körupplevelsen ännu mer bekväm och stabil.

V40 är utrustad med stora 10-tums pneumatiska däck som är både stöt- och vibrationsdämpande för att ge en bekväm körupplevelse. De luftfyllda däcken gör det möjligt att åka komfortabelt på alla typer av underlag och tar dig smidigt och bekvämt över olika hinder under färdens gång.

V40 väger endast 17,8kg och är vattentät med IP55 och klarar därmed av lättare regn och stänk. V40 är utrustad med automatiskt lyse på 1.9W.

Lyset justeras automatiskt och anpassar sig till varje kurva, backe och omgivning för att skapa den mest optimala ljussättningen. Dessutom har V40 en skarp baklampa som lyser i rött sken med syftet att öka trafiksäkerheten för dig och andra trafikanter.

Allt för en smidigare och säkrare åktur. Högeffektivt bromssystem och AirTag-behållare för ökad säkerhetV40 är utrustad med ett dubbelt bromssystem för ökad effektivitet och säkerhet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter