20-tals Foxtrotklänning Havsblå Deluxe Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är det dags för maskerad med 20-talstema och du känner för att klä dig i något tidstypiskt medenlyxigoch färgglad touch? Med dennafantastiska foxtrotklänning får du hela paketet! Med de skimrande silverpaljetterna och de härliga fransarna får du den rätta exklusiva looken á la 20-tal.

20-tals Foxtrotklänning Havsblå Deluxe Maskeraddräktinkluderar enhavsblå klänning med fransar runt nederdelen i läckert sicksack-utförande med lila tyg under. På klänningen finns massa skimrande silverpaljetter samt ett brett lila paljettband kring axlar med fransar runtom. Upptill kommer klänningen ilila spetstyg som gör den extra tjusig. Dold dragkedja finns längs ryggen.

Ingår gör även ett matchande pannband bestående avlila paljetter.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Klänning och pannband
  • Material: 100% polyester

Fjäder, peruk, handskar, smycken, strumpbyxor och skor ingår ej.

Klänningen mäter 80 cm lång från axeln i storlek Small. Modellen på bilden är 178 cm lång och bär storlek Small.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen

Jämför produkt 20-tals Foxtrotklänning Havsblå Deluxe Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten 20-tals Foxtrotklänning Havsblå Deluxe Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 39602-2
Visa fler