Sidan innehåller annonslänkar

20 kortspel (Nordic)

Beställ 20 kortspel (Nordic) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 20 kortspel (Nordic) inom kategorin Brädspel.

Produktinformation

Kom med in i kortspelens fascinerande värld. I spelet finns 2 kortlekar, spel-pengar, noteringsblock och regler till 20 kända och intressanta kortspel.

Se gärna också

For Sale (Nordic)

For Sale är en riktig spelklassiker som både är enkelt men samtidigt roligt. Det är även ett spel som utvecklar sig tillsammans med en grupp som spelar det om och om igen. Inte för att regler eller komponenter ändras, men för att man lär sig mer om spelet och vad de andra spelarna brukar göra - frågan är bara om någon annan kommer ändra sin strategi denna gång för att de förväntar sig att du ändrar din för att du förväntar sig vad de skall göra.Spelet fungerar i alla fall så här: Alla börjar med lika mycket pengar som genom ett par auktionsrundor används för att köpa fastigheter. Dessa skall sedan säljas i den andra halvan av spelet för att försöka generera så mycket vinst som möjligt. Mest pengar vid spelet slut vinner.I auktionsrundan dras lika många fastigheter som det finns spelare. den som bjuder mest får den bästa och så vidare. Alla spelare får alltid en fastighet med sig från varje auktion. Detta kan medföra att i en runda, där t.ex. den sämsta fastigheten är med i potten, blir allt väldigt dyrt för att ingen vill ha den sämsta, men i nästa pott kan mycket bättre fastigheter bli billiga för att flera spelare börjar få slut på pengar.Direkt när alla fastigheter är auktionerade så börjar säljrundorna. Då kommer lika många husspekulanter (i form av kort som dras från en hög) som letar efter hus. Varje spekulant har en husbudget som de tänker spendera på ett hus. Nu gäller det för dig som mäklare att matcha ihop dem med ett lämpligt hus. detta görs genom att alla spelare väljer en fastighet som de tidigare köpt och lägger den utan att visa de andra spelarna framför sig på bordet. När alla har valt vänder man upp fastigheterna. Spelaren med den bästa fastigheten får pengarna från den köpare som betalar mest. Så fortsätter man så tills alla fastigheter är sålda.I säljrundan kan de mesta hända. Ibland kommer flera köpare som betalar lika, och då offrar man inte sina bästa fastigheter... men så fort en köpare med liten budget läggs till poolen av köpare ändras dynamiken. Ibland kan man även chocka de andra spelarna och spela ut utedasset när de andra inte räknar med det för att spara bättre fastigheter till senare rundor.Nu förklarades detta spel inte av en marknadsförare utan bara en vanlig spelälskande inköpare. Spelet är iaf svinkul och fungerar bra för så väl vuxna som barn, spelnybörjare eller vana spelare samt mixade grupper. Nybörjare gör ofta oväntade saker som gamers har svårt att förutse som kan jämna ut spelet.Regelspråk: Svenska, Finska, Danska och Norskaålder: från 8 årAntal spelare: 3-6Speltid: 20-30 minFilmen visar en annan version av spelet, men det fungerar likadant.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från Playseat

Se alla produkter
iPhone

iPhone från Woolnut

Se alla produkter
Ljudinspelning

Ljudinspelning från Rode

Se alla produkter
Raspberry Pi

Raspberry Pi från OKDO

Se alla produkter